Nepriklausomi elektros tiekėjai buriasi į asociaciją | kl.lt

NEPRIKLAUSOMI ELEKTROS TIEKĖJAI BURIASI Į ASOCIACIJĄ

  • 3

Nepriklausomi elektros energijos tiekėjai „Perlas Energija“, „EGTO Energija“ ir „Birštono Elektra“ skelbia susibūrę į Lietuvos nepriklausomų elektros tiekėjų asociaciją.

„Svarbiausias mūsų siekis artimiausiu laikotarpiu yra su atsakingų institucijų pagalba eliminuoti reguliavimo skirtumus tarp nepriklausomų tiekėjų ir valstybinio „Ignitis“. Tokie skirtumai iškreipia pačią reformos esmę – laisvai ir skaidriai konkuruoti pagal vienodas taisykles. Galiausiai dėl to kenčia ne kas kitas, bet elektros vartotojai“, – teigia įmonės „Perlas Energija“ vadovas Vilius Juraitis.

Asociacija nurodo užsiimsianti šviečiamosiomis veiklomis.

„Esame suplanavę, kad vartotojai bus supažindinami su rinkos liberalizavimo teikiamais privalumais ir skirtingų dalyvių pasiūlymais, taip pat – su elektros energijos, kaip biržoje perkamos prekės, ypatybėmis. Nors liberalizacijos procesas toliau vyksta ir artėjame antro jo etapo link, tarp klientų ir potencialių klientų vis dar neretai kyla klausimų apie esminius procesus ir jų tvarką, galimas naudas“, – sako „EGTO Energijai“ vadovaujantis Egidijus Rutkauskas.

Nurodoma, kad artimiausiuose asociacijos planuose – aktualūs siūlymai Energetikos ministerijai, kurių įgyvendinimas leistų reaguoti į pirmojo elektros rinkos liberalizavimo etapo patirtis ir pasiruošti antrajam etapui,

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimas

nauja RAGU-NAGU kontora !

N.

Tai b us nusikalstama organizacija naikinanti konkurenciją.

nu jo

tai kad jie ir taip senai ,,asociacijoj", wisi susitare siulo tas pacias kainas ir salygas :D

SUSIJUSIOS NAUJIENOS