Palangoje – daugiau naujovių: kainos poilsiautojų negąsdins? | kl.lt

PALANGOJE – DAUGIAU NAUJOVIŲ: KAINOS POILSIAUTOJŲ NEGĄSDINS?

  • 11

Nors dar tik pavasario pradžia, Palanga jau rengiasi vasaros sezonui. Net 15 proc. viešbučių, sako, jau rezervuota. Palangiškiai tikina, kad kainos šį sezoną neturėtų gąsdinti poilsiautojų. Jos išliks kaip ir pernai, pasakojama LNK reportaže.

Kai kuriuos Palanga traukia visais metų laikais, bet daugiausia poilsiautojų privilioja vasara.

„Panašu, kad šiais metais turėsime ir vokiečių, ir airių, britų, tų pačių brolių estų bei latvių, kurie jau dabar intensyviai domisi apgyvendinimo kainomis, renginiais, ypač parkavimo galimybėmis. Netgi ne sezono metu, jau dabar sulaukiame daug lankytojų – ne tik lietuvių, bet ir latvių“, – kalbėjo Turizmo informacijos specialistė Aušra Stankevičienė.

Vilčių kupini ir kurorto verslininkai. Sako, kad vasarai apie 15 proc. viešbučių jau dabar rezervuota.

„Kai kurie atvažiuoja su vaikais, kiti su augintiniais ar turintys kitų savo poreikių, todėl sveikatinimo procedūras, papildomas paslaugas reikėtų planuoti kuo anksčiau, nes būna didesnė pasiūla“, – kalbėjo Turizmo informacijos centro vadovė Rasa Kmitienė.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Ir naujienų kurortas turi. Modernus tapo išsiplėtęs Palangos turizmo informacijos centras. Čia – daug staigmenų. Turistai gali susipažinti su nauju „Gintaro“ maršrutu Baltijos pakrantėse, nusifotografuoti senosios Palangos fone ar, žiūrėdami parodą, dėlioti istorines kurorto nuotraukas.  Yra net kino teatras.

„Žiūrėdami 3D filmą, lankytojai galės keliauti istoriniais laikmečiais. Taip pat virtualioje erdvėje leistis į kelionę po senąją Palangą“, –  pristatė naujienas R. Kmitienė.

Žiūrėdami 3D filmą, lankytojai galės keliauti istoriniais laikmečiais. Taip pat virtualioje erdvėje leistis į kelionę po senąją Palangą.

Po kurortą išsibarstė ir daugiau informacinių terminalų. Vasarai rengiama dar daugiau naujovių. Palangiškiai tikina, kad ir kainos neturėtų kilti, kadangi kelionės į užsienį daugiausiai dėl skrydžių brango. Esą gali būti, kad kainos Lietuvos pajūryje poilsiautojų nebegąsdins. Bet palangiškiai pastebi, kad ne kainos kurorte svarbiausia.

„Viską lemia tik oras. Jeigu – geras, žmonių daug. Ypač savaitgaliais“, – teigė palangiškė.

„Jeigu tik geri orai, kurortas labai greitai užsipildo, privažiuoja poilsiautojų“, – pritarė ir kitas vietos gyventojas.

Palangai praėjusi vasara buvo dosni. Tiesa, verslininkai guodėsi, kad sąskaitos už elektrą bei šildymą dalį pelno suėdė.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Q

kainos nors ir astronominės jos yra normalios , - kiekvienam tai gali buti paskutinė vasara , o gali ir galo nesulaukti ....

Sinjorui

Tiesą pasakius, nei karto nebuvau jokioje pirtyje prie jūros. Bet man šiaip įdomu. Ką gi tos pirtys nuodija ? Jūs kur gyvenate ? Kokioj pievoj, kur aplinkui nėra nieko ? Jokių kaminų, automobilių ? O be to, labai retai vėjas būna į jūros pusę, kad dūmai sklistų link poilsiautojų.

Sinjoras

svarbiausia naujove pajurio pliazuose ištisus metus neteisetai veikia kelios pirtys ir dumais nuodija poilsiautojus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS