Prekybininkus įsiutino politikų įvesti draudimai | kl.lt

PREKYBININKUS ĮSIUTINO POLITIKŲ ĮVESTI DRAUDIMAI

  • 3

Seime daugumos parlamentarų pritarimo sulaukęs Mažmeninės prekybos įmonių nesąžiningų veiksmų draudimo įstatymo projektas įsiutino prekybininkų atstovus, nes kai kurios į projektą įtrauktos pataisos, pasak jų, yra ne tik absurdiškos, bet ir netikslios bei grasančios nuostoliais visam verslui, rašo "Verslo žinios".

"Toks absurdiškas ir neaiškus verslo santykių reguliavimas demonstruoja didžiausią nekompetenciją ir piktnaudžiavimą įstatymų leidybos teise. Net geriausi verslo teisės specialistai nesugeba iššifruoti draudimų esmės", - piktinasi Lietuvos prekybos įmonių asociacijos vykdomasis direktorius Laurynas Vilimas.

"Norfos mažmena" valdybos pirmininkas Dainius Dundulis teigia neprieštaraujantis parlamentarų siūlymui keisti prekybos tinklų darbo laiką švenčių dienomis. Tuo metu "Maxima LT" atstovė Renata Saulytė tvirtina, kad politikų siūlymas keisti darbo laiką "nepagrįstas jokia ekonomine logika".

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

vv

Vokietijoje taip pat prekybcentriai nedirba per sventes ir ka,gyvuoja. O musiskiams prekybininkams vis maza. Kaip sakoma - "zadnost frajera sgubila" (gobsumas frajeri prazude).

as

kaimyninej Lenkijoj didieji priekybos centrai nedirba per sventes ir nieko, gyvena :D

Zmogus

Va cia jums pavyzdys kur reikia apsipirkti ir kur nereikia.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS