Ragina suskubti, norinčius dalyvauti Kvitų žaidime: spalis – paskutinis mėnuo | kl.lt

RAGINA SUSKUBTI, NORINČIUS DALYVAUTI KVITŲ ŽAIDIME: SPALIS – PASKUTINIS MĖNUO

Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI) primena, kad mokesčių administratoriaus organizuojamas Kvitų žaidimas artėja į pabaigą – paskutiniai laimėtojai bus paskelbti šių metų lapkričio 5 d. VMI ragina visus Kvitų žaidime dar norinčius sudalyvauti gyventojus nedelsti ir registruoti už įsigytas prekes ir paslaugas gaunamus fiskalinius kasos aparatų kvitus.

„Pastaruosius porą metų kvietėme Lietuvos gyventojus prisidėti prie šešėlinės ekonomikos mažinimo tiesiog paprašant kasos aparato kvito už įsigytas prekes ir paslaugas. Išduotas fiskalinis kasos aparato kvitas užtikrina tinkamą pajamų apskaitymą – mokesčiai nukeliauja į valstybės biudžetą. Džiugu, kad gyventojai neliko abejingi ir žaidimo sistemoje užregistravo daugiau nei 4,5 mln. už paslaugas ir prekes gautų kvitų“, – pranešime cituojamas VMI Kvitų žaidimo projekto vadovas Rolandas Puncevičius.

Šiuo metu apie 60 proc. registruotų kvitų gauti už įsigytas prekes, likusieji – už žaidimo dalyviams suteiktas paslaugas.

„Iki žaidimo pabaigos paskelbsime dar 600 savaitės prizų laimėtojų, o lapkričio 5 dieną – paskutinį didžiojo mėnesio prizo laimėtoją – jis bus išrinktas iš visų per spalio mėnesį žaidimo sistemoje gyventojų užregistruotų kvitų“, – teigia R. Puncevičius.

Iš viso žaidimo metu paskelbta jau beveik 3,8 tūkst. laimingų kvitų: iš jų 3,74 tūkst. savaitiniams prizams, o net 21 – didžiajam 5 tūkst. eurų vertės prizui. Naujausiais duomenimis, Kvitų žaidime dalyvavę ir savaitės ar mėnesio prizus laimėję gyventojai atsiėmė apie 364 tūkst. eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Kaun.

Mes prisidėjome,reikalaujame kvitų,tačiau sudėtinga juos deklatuoti.Manau vėlgi ,deklaruoja savi ir iš to naudą turės savi.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS