Rusijos embargo pasekmės: Lietuvos vežėjai prarado per 40 mln. eurų | kl.lt

RUSIJOS EMBARGO PASEKMĖS: LIETUVOS VEŽĖJAI PRARADO PER 40 MLN. EURŲ

Lietuvos vežėjai skaičiuoja, kad nuo Rusijos įvesto embargo ir sugriežtintos patikros pasienyje, prarado per 40 mln. eurų pajamų.

Lietuvos vežėjai skaičiuoja, kad nuo Rusijos įvesto embargo ir sugriežtintos patikros pasienyje, prarado per 40 mln. eurų pajamų.

„Linavos“ krovininio transporto skyriaus vadovas Valdas Kazlauskas sako, kad į šią sumą įskaičiuotas negautas atlyginimas ir sumažėjęs leidimų skaičius.

„Remiamės dviem kriterijais: leidimų skaičiaus sumažėjimu į Rusiją bei užmokesčiu už darbą. Tuo remiantis, paskaičiavome, kad mūsų vežėjai  per penkis mėnesius negavo pajamų.

Jei būtų vykę visais normaliais savo maršrutais, negavo apie 43 mln. eurų, lyginant su 2013 m. tokiu pačiu laikotarpiu“, – teigia „Linavos“ krovininio transporto skyriaus vadovas V. Kazlauskas.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

VOLODYMYR

KĄ JI PRIDIRBO- O JUS TYLITE???

To mizantropui

Tu snarglį nuo nosies nusivalyk nenurodinėdamas kam kur verslą vistyti. Tokių tipo ekspertu kaip nausėdos, mačiuliai ir tu pilni turgaus patvoriai.

mizantropas

verslininkai niekada neskurdo ir neskurs. Todėl jie ir verslininkai, kad moka orientuotis rinkose, valiutose, moka susirasti naujų rinkų, tas provokacinis straipsnelis tik rodo, kad štai kokie mes priklausomi nuo ruskių, štai kiek praradome. Betgi nemirėme, ar mirėme, ar žuvome, kaip ukrainiečiai? Tai nebūkite priklausomi, ko sėdėjote prie ruskių uodegos ištisus dešimtmečius? patinka, kai tie atsilikėliai azijatai šaiposi, kada nori įveda embargą, kada nenori jį atšaukia ir pan. Patinka mūsų verslininkams tarnauti ruskiams, būti nuo jų priklausomiems? tai gal dabar nors kiek pasijudins, nes su ruskiais apskritai negalima sudaryti jokių susitarimų, nes ruskiams taisyklės negalioja.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS