„Sodra“ siunčia priminimus tūkstančiams: laukia sprendimas visam gyvenimui | kl.lt

„SODRA“ SIUNČIA PRIMINIMUS TŪKSTANČIAMS: LAUKIA SPRENDIMAS VISAM GYVENIMUI

  • 4

„Sodra“ pakartotinai išsiuntė 8600 elektroninių laiškų ir 36 tūkst. pranešimų į asmenines paskyras gyventojams, kurie šiemet pirmą kartą įtraukiami į kaupimą, ir ragina susipažinti su informacija apie tai, kokia kaupimo bendrovė jiems parinkta bei ką daryti toliau.

„Į pensijų kaupimą įtraukiamiems gyventojams svarbu žinoti, kad sprendimą dalyvauti pensijų kaupime ar ne turės priimti tik jie patys.

Mūsų tikslas, kad kiekvienas į pensijų kaupimą įtrauktas gyventojas žinotų, jog yra įtraukiamas į kaupimą bei kokį sprendimą ir kada galima priimti“, – sako „Sodros“ Klientų aptarnavimo valdymo skyriaus vedėjas Evaldas Mikutis.

Iš viso į kaupimą šiemet įtraukiami 43,5 tūkst. gyventojų.

Visi jie pranešimus apie įtraukimą į pensijų kaupimą ras savo asmeninėje „Sodros“ paskyroje.

„Sodra“ primena, kad gyventojai, kurie šiemet įtraukti į kaupimą, turi kelis pasirinkimus:

nedaryti nieko: tuomet jie pradės kaupti atsitiktine tvarka parinktoje kaupimo bendrovėje nuo liepos mėnesio;

kreiptis į pasirinktą kaupimo bendrovę: gyventojai gali bet kada sudaryti sutartį su bet kuria kaupimo bendrove – nebūtinai ta, kurią parinko „Sodra“;

atsisakyti dalyvauti kaupime: tai geriausia padaryti prisijungus prie asmeninės „Sodros“ paskyros gyventojui ir pateikus atitinkamos formos prašymą. Tai padaryti galima iki paskutinės birželio dienos.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Mafija

Banke pribure man kad labai gerai kaupti II pakopoj labai nenorejau sutikt bet ikalbejo galvojau "dzin parvarysiu namo ir per el bankininkyste viska atmesiu" taip taip ziuriu kad TIK iki birzelio falo galima buvo, na zodziu marketingas marketingas ir marketingas suknisti aferistai jie gauna % nuo kiekvieno durnelio kaip as dabar, o sustabdyti gali tik 12 menesiu ir tik karta per visa gyvenima, kur logika? KOKIA CIA NESAZININGA NESAMONE? KUR MUSU ISTATYMAI TEISES? AS NORIU ISEITI IS SITOS APGAULES IR LIETUVOS ISTATYMAI NELEIDZIA? Tas tam pamoka anas tam na zodziu ranka ranka plauna. Nebuvo ir nebus tos II pakopos pensiju nes net p.s. po apacia parasyta banko sutarty "bankas neisipareigoja moketi jei ivyks krize are fondas zlugs" - tai aisku kad jis zlugs - JIE TYCIA SUFALSIFIKUOS KAD JIS TIPO NEVA ZLUGO. Tuc tuojau turi buti sutvarkyta sita afera yra tik viena sodra kuri mokes ir viskas valstybes standartas. Beto skaitant supratau kad jei kaupi II pakopoj tai sodros pensija mazesne

Nuomuoju

NT ir man nusisikt ant jūsų!

Pereira

Tai ir bankrutuos
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS