„Swedbank“ už nutrauktas konsultacines paslaugas turės atlyginti 311 tūkst. litų | kl.lt

„SWEDBANK“ UŽ NUTRAUKTAS KONSULTACINES PASLAUGAS TURĖS ATLYGINTI 311 TŪKST. LITŲ

  • 0

Vilnius, spalio 16 d. (BNS). Dviems investuotojams teisme iš vieno didžiausių šalies komercinių bankų "Swedbank" pavyko prisiteisti 311 tūkst. litų nuostolių už nutrauktą konsultacinių paslaugų teikimą, rašo "Verslo žinios"

Buvęs draudimo įmonių "PZU Lietuva" ir "Lindra" vadovas bei akcininkas Edmontas Volochovičius ir jo žmona 2007 metais su "Swedbank" sudarė konsultavimo dėl investicijų sutartį ir bendrai investavo 2,556 mln. litų, tačiau 2008 metų viduryje bankas paslaugų teikimą sustabdė ir dėl to E.Volochovičius paskaičiavo, kad kartu su žmona dėl neprofesionalaus be konsultacijų investavimo prarado 0,727 mln. litų, ketvirtadienį rašo dienraštis "Verslo žinios".

Apeliaciniame teisme po pakartotinio bylos nagrinėjimo buvo pripažinta, kad bankas paslaugas atliko tinkamai, bet jas nutraukė per anksti, todėl investuotojams bendrai turės atlyginti 311 tūkst. litų nuostolių. "Swedbank" atstovas spaudai Saulius Abraškevičius tvirtino, jog kol kas bankas sprendžia, ar skųsti tokį teismo sprendimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS