V. Čmilytė-Nielsen: Lietuva turi potencialo tapti viena iš palankiausių ES ekosistemų | kl.lt

V. ČMILYTĖ-NIELSEN: LIETUVA TURI POTENCIALO TAPTI VIENA IŠ PALANKIAUSIŲ ES EKOSISTEMŲ

Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen, kreipdamasi į socialinio verslo forumo dalyvius, akcentavo, kad visuotinių kataklizmų metu atsiveria visuomenės bėdos, o bendruomenės gerovė, saugumas ir savitarpio parama visada iškyla į pirmą vietą.

„Socialinio verslo ekosistemai ypač svarbus dialogas ir bendromis pastangomis kuriama palanki aplinka. Lietuva turi potencialo tapti viena iš palankiausių Europos Sąjungos ekosistemų, kuri sudarytų sąlygas steigtis socialinio verslo strartuoliams, o jie, plėtodami savo veiklą, efektyviai spręstų visuomenei kylančius iššūkius“, – pirmadienį teigė V. Čmilytė-Nielsen.

Pirmadienį Seime vyksta socialinio verslo forumas „Socialinio verslo plėtra – darnios ir įtraukios ekonomikos link“. Jo metu socialinio verslo ekosistemos lyderiai kviečiami plėtoti dialogą su politikais apie šio sektoriaus plėtros perspektyvas, jo svarbą Lietuvos ekonomikai ir sprendžiant visuomenei kylančius iššūkius.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Petras

Šį KGB agento palikuonė dar miaukia per antsnuki. Lietuva turi potencialo tapti viena iš palankiausių ES ekosistemų. Per tokias liežuvių malūnus, tuoj busim tokie kaip Rumunai, ar Bulgarija. Šį valdžia mus prives prie karo su atomu iš rusų. Daug kalba, bet tik kalba ir užsitrauks atomo. Plepalai tai ne veiksmai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS