V. Kamblevičius: kitų metų biudžete bus surinkta 600 mln. eurų mažiau nei planuota | kl.lt

V. KAMBLEVIČIUS: KITŲ METŲ BIUDŽETE BUS SURINKTA 600 MLN. EURŲ MAŽIAU NEI PLANUOTA

Kitų metų biudžete bus surinkta 600 mln. eurų mažiau nei planuota, sako Seimo „tvarkiečių“ frakcijos seniūnas Vytautas Kamblevičius.

„Biudžetas ne taip surenkamas pagal prognozes, kaip norisi, todėl šiuo momentu sunki situacija ir prievartauti, kad būtų užtikrinta, kas neįmanoma, būtų nekorektiška“, – žurnalistams ketvirtadienį sakė V. Kamblevičius.

„Faktiškai biudžete bus surinkta 600 mln. mažiau nei planuota. Situacija nėra gera“, – pridūrė V. Kamblevičius.

Jis taip pat sakė, kad palaikys Vyriausybės siūlymą vaiko pinigus didinti iki 60 eurų, o neįgaliems vaikams skiriamą papildomą išmoką didinti iki 40 eurų.

„Jei nuoširdžiai, mes nenorėtume palaikyti, bet gyvenimas priverčia. Negalime reikalauti, kad būtų fiskalinė drausmė pažeista“, – sakė V. Kamblevičius.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Markus

Kuom daugiau laisites Briuselio reikalavimu..... tuom maziau surinksite biudzeta ... yra didelis pasiekimas , nera Simonytes.

tai tiesa

nedyvai,visi ponai pasidalino o ubagams spyga taukuota liko,bet uztat ponai gerai sukasi,vagia kas prie ko prieina LIUKSgyvenimelis JIEMS

Nuomone

O kiek pazadu karbauskininkai su Skverneliu zada.Vaikam pinigeliai,algos padides mokytoja,.ir viskas taip puiku.Ir toliau maitinkit pazadais bambalinius.O uz alkocholi pinigus paliekancius Lenkijoj,Latvijoj didziuokites.Nes girtu pijoki nemazeja,o daugeja.Nes prisiperka is bobuciu ir maukia.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS