Važiavo šašlykų – parsivežė 78 142 eurų vertės bilietą | kl.lt

VAŽIAVO ŠAŠLYKŲ – PARSIVEŽĖ 78 142 EURŲ VERTĖS BILIETĄ

  • 4

Sušilus orams visi pučia dulkes ne tik nuo dviračių, paspirtų, bet ir nuo... šašlykinių. Tą jau padarė ir viena šeima iš Kauno, vieną gražų pavasario savaitgalį nuvykus gimtinėn pas tėvus, į Kėdainių rajoną, Janušavą. „Sugalvojom kepti šašlykus, tad nuvažiavome į parduotuvę jų pirkti. Na, prie to paties ir „Vikinglotto“ Plius bilietų paėmiau“, – pasakojimą pradėjo beveik 80 000 Eur laimėtojas.

Atsiimti savo laimėjimo – tik Lietuvai skirto „Vikinglotto“ 5+1 prizo – į centrinį loterijos biurą Vilniuje jis atvyko drauge su žmona ir dviem mažais vaikučiais.

„Dabar jau ramu“, – šypsojosi vyras, kuris galiausiai patikėjo savo sėkme. Kaune gyvenanti šeima, vieną savaitgalį nuvyko pas tėvus į Kėdainius. „Ilgą laiką buvome pesimistai, vis nusipirkdavom loterijos bilietų, bet didesnių sumų laimėti nepavykdavo, galvojom, kad mums gal ir nelemta“, – pasakojo laimėtojo žmona. Šįkart laiminga ranka buvo jos vyro, kuris ir nupirko „Vikinglotto“ Plius bilietą su šešiais deriniais.

Jauna šeima šiuo metu nuomojasi būstą Kaune, jau kurį laiką labai nori nuosavo, bet nepavyksta susitaupyti reikiamos paskolai pradinio įnašo sumos. „Vis taupėm taupėm pirmam įnašui, bet nepavykdavo, tai dabar jau tikrai užteks“, – garsiai svajojo laimėtojai.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

zaidejas

labai dziaugiuos...

zelemuncikas

Akliem kelio neparodysi.Važiavo prkt šašlykų,o papuolė į lochotroną.

Sekmes laimejusiems

Nepamirskit, kad del jusu sekmes turejo atsirasti minimum 320000 nelaimejusiuju.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS