V. Šapranausko atvaizdo prekyboje nebeliks | kl.lt

V. ŠAPRANAUSKO ATVAIZDO PREKYBOJE NEBELIKS

Nors praėjo jau daugiau nei pusmetis, kai aktorius Vytautas Šapranauskas pasitraukė iš gyvenimo, jis vis dar šypsosi prekybos centrų kasose, kur prekiaujama loterijos bilietais su jo atvaizdu.

Nepamirštamas V.Šapranauskas vedė televizijos žaidimą „Taip arba ne“, jo atvaizdas taip pat buvo spausdintas ant minėtos loterijos bilietų. Šių metų balandį iš gyvenimo pasitraukęs aktorius vis dar žvelgia iš prekybos centrų lentynų.

Žaidimą organizavusios bendrovės vadovas Šarūnas Dusevičius dievagojosi nesuprantąs klausimų apie žaidimo bilietus, ant kurių yra V.Šapranausko nuotrauka, ir nemanė, jog tai reikėtų kaip nors vertinti. „K.Donelaičio irgi nėra gyvo, bet jo atvaizdas yra ant litų. Mes turime labai daug menininkų, kurie išėjo į aną pasaulį, o jų atvaizdas naudojamas. Juk tai – ne nusikaltimas“, – buvo įsitikinęs pašnekovas.

Loterijos organizatorius teigė, jog spausdinami ne tik loterijos bilietai su V.Šapranausko atvaizdu, bet ir montuojamos televizijos laidos, kurios buvo įrašytos dar jam gyvam esant. „Laidas dabar ves jau kitas aktorius, bet mes visada į montažą įdėsime ir V.Šapranauską, būtinai“, – garantavo Š.Dusevičius.

Galiausiai jis prasitarė, jog šiuo metu spausdinami loterijos bilietai jau nebeiliustruojami velionio nuotrauka.

Nors Š.Dusevičius teigė nematantis nieko blogo, kad ant loterijos bilietų vis dar galima išvysti Anapilin išėjusio aktoriaus veidą, prekybos centrų atstovų nuomone, toks pasirinkimas nėra sveikintinas. „Iš gyvenimo pasitraukus V.Šapranauskui, mes loterijos organizatoriams pateikėme rekomendaciją, kad nereikėtų naudoti velionio veido ant tų loterijos bilietų“, – sakė prekybos tinklo „Maxima“ komunikacijos vadovė Renata Saulytė.

Todėl buvo nuspręsta nebepriimti prekiauti naujais šio žaidimo bilietais. „Per savaitę mūsų prekybos centruose tokių loterijos bilietų turėtų nebelikti“, – informavo R.Saulytė. – Susilaukėme ir iš klientų priekaištų, kodėl prekiaujame bilietais su mirusio žmogaus atvaizdu."

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS