Vilniuje nusileido su V. Putinu siejamo oligarcho lėktuvas | kl.lt

VILNIUJE NUSILEIDO SU V. PUTINU SIEJAMO OLIGARCHO LĖKTUVAS

  • 11

Vilniaus oro uoste ketvirtadienį nusileido su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu siejamo oligarcho Jevgenijaus Prigožino lėktuvas, praneša naujienų portalas 15min.lt.

Apie „Putino virėju“, vadinamojo „trolių fabriko“ Sankt Peterburge finansuotoju vadinamo V. Prigožino lėktuvo „M-Vito“ nusileidimą 15min.lt patvirtino du tarpusavyje nesusiję šaltiniai, skelbia portalas.

Lietuvos oro uostų atstovas Marius Zelenius BNS sakė negalintis nei patvirtinti, nei paneigti šios informacijos, motyvuodamas tuo, kad tokia informacija apie privačius lėktuvus neteikiama.

15min.lt šaltinių žiniomis, J. Prigožino privatus orlaivis nusileido neplanuotai, ir tai buvo, aviacijos terminais, „Aircraft on Ground“ situacija, kai lėktuvas skrydžio metu susiduria su pakankamai rimta problema. Esant tokiai situacijai orlaivis turi ieškoti artimiausio serviso, kad būtų pašalintas gedimas.

J. Prigožinui ir jo kompanijoms JAV taiko sankcijas. Šaltiniai Vilniaus oro uoste teigė, kad paties oligarcho lėktuve, skridusiame į Sankt Peterburgą, nebuvo. J. Prigožino pavardė minima su mįslinga privačia „Vagner“ kariuomene, kuri siunčia karius į Siriją.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

ane?

Kaip? Kaip tai galėjo atsitikti? kas jį įleido? Tučtuojaus rasti kaltus ir nubausti\. Marijos žemę teršia Putino pakalikai? Skandalas.

Kęstas

Yra ir įdomesnių naujienų, negu JK registruotas lėktuvas.

Kęstas

Kodėl socdemams ir konservatoriams gera gyventi Lietuvoje? Nes jie moka susikurti privilegijas ir jomis naudotis beveik trisdešimt Nepriklausomybės metų. "Pavyzdžiui, privilegijas politikams Vilniaus miesto klinikinės ligoninės filiale, buvusioje "spec. ligoninėje" (Antakalnio g. 124). Čia, pasak ligoninės bei Vilniaus vadovų, lankydavosi parlamentarai, signatarai bei kiti politikai, daugiausia – socialdemokratai ir konservatoriai. Čia šiems vadinamiesiems VIP pacientams buvo atskiras įėjimas, atskiras aptarnavimas. Privilegijuoti asmenys, įtraukti į atskirą kartoteką, į gydymo įstaigą galėdavo patekti ne per paradinį įėjimą, o per pilotus aptarnaujantį Aviacijos centrą. Šio centro medikai be eilės ir aptarnaudavo lietuvišką nomenklatūrą, už gydymą ir paslaugas sumokėdavo ligonių kasos." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS