„Ačiū“ turas atvyksta į Tauragę: ruošiami išskirtiniai „Maximos“ pasiūlymai | kl.lt

„AČIŪ“ TURAS ATVYKSTA Į TAURAGĘ: RUOŠIAMI IŠSKIRTINIAI „MAXIMOS“ PASIŪLYMAI

  • 0

Lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ organizuojamas „Ačiū“ turas keliauja toliau per Lietuvą ir vasario 28 dieną lankysis Tauragėje. Tauragiškių lauks net 300 kilogramų šventinių tortų ir specialios akcinės prekės po 1 eurą. Jomis bus prekiaujama vasario 28 – kovo 1 dienomis, „Maxima XX“ parduotuvėje, adresu Prezidento g. 72, Tauragėje.

Tai – jau antroji šiais metais stotelė, kur „Maximos“ vadovai susitiks su vietos gamintojais ir tiekėjais, darbuotojais ir gyventojais. Tradiciškai visų šventės dalyvių lauks „Maximos“ meistrų iškepti tortai, kurių bus net 300 kilogramų, o speciali tik Tauragei skirta akcija leis įsigyti prekių vos po 1 eurą.

„Per Lietuvą keliaujantis „Ačiū“ turas neša žinią, kad augti ir tobulėti galime tik bendradarbiaudami. Lankomės nuostabiuose Lietuvos miestuose ir miesteliuose, kur susitinkame su vietos gyventojais, darbuotojais, dėkojame savo ilgamečiams partneriams. Malonu susitikti su tiek daug žmonių, su kuriais kartu kuriame lietuviško prekybos verslo tradicijas, o bendradarbiavimas tęsiasi jau daugelį metų“, – sako prekybos tinklo „Maxima“ vadovė Kristina Meidė.

Vasario 28 dieną Tauragės rajono savivaldybės meras Dovydas Kaminskas kartu su K. Meide susitiks su Tauragės krašto gamintojais ir ūkininkais, kurių „Maximai“ tiekiamą produkciją vertina pirkėjai iš visos Lietuvos.

Vėliau, nuo 12 valandos, „Maxima XX“ parduotuvėje, adresu Prezidento g. 72, tauragiškiai bus kviečiami pasivaišinti „Maximos“ meistrų iškeptais tortais ir prasidės speciali „Ačiū“ turui skirta akcija. Šiai išskirtinei akcijai prekės yra parinktos iš „T“ raidės – pagal pirmąją Tauragės miesto vardo raidę.

Akcinių prekių sąraše: traškučiai „Lays“ (265 g) už 1 eurą, tualetinis popierius „Zewa Deluxe white“ (8vnt) už 1 eurą, trumpavaisių agurkų kilogramas už 1 eurą, tunų gabaliukai aliejuje arba savo sultyje „John West“ (145 g) už 1 eurą bei tirpiosios kavos gėrimo „Nescafe Classic 3in1” pakuotė (10x16,5 g) už 1 eurą.

Išskirtiniais „Ačiū“ turo pasiūlymais bus galima pasinaudoti nuo vasario 28 dienos vidurdienio – 12 valandos – iki sekmadienio, kovo 1 dienos, parduotuvės darbo laiko pabaigos, arba iki tol, kol bus akcinių prekių. Kad akcinių prekių užtektų visiems, turintys „Ačiū“ kortelę galės įsigyti tik tam tikrą kiekį prekių.

2019 metais „Maximos“ pradėtas „Ačiū“ turas aplankė Anykščius, Visaginą, Kėdainius, Marijampolę, Telšius, Druskininkus, Palangą, Radviliškį ir Ukmergę, o šiais metais jau lankytasi Alytuje. „Maxima“ ir toliau keliaus po įvairius Lietuvos miestus ir miestelius, kurie išrenkami burtų keliu.

Lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ sieks aplankyti kuo daugiau šalies savivaldybių ir stiprinti bendradarbiavimą su Lietuvos gamintojais šalies regionuose bei miestelių bendruomenėmis. Įgyvendindama kampanijos „Ačiū, Lietuva“ iniciatyvas, „Maxima“ siekia paskatinti pirkėjus rinktis Lietuvos gamintojų ir ūkininkų produkciją. Ypač – savo regiono gamintojų gaminius, taip prisidedant prie savo krašto ir šalies ekonomikos augimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS