Bendrovė „Kauno tiltai“ numato įdarbinti apie 150 sezoninių darbuotojų | kl.lt

BENDROVĖ „KAUNO TILTAI“ NUMATO ĮDARBINTI APIE 150 SEZONINIŲ DARBUOTOJŲ

  • 1

Karantinas nesustabdė vienos didžiausių Lietuvoje infrastruktūros statybos bendrovės „Kauno tiltai“ veiklos. Visi numatyti ilgalaikiai projektai įgyvendinami sparčiai ir užtikrintai, tad įmonė nusprendė išplėsti sezoninių darbuotojų gretas ir pasirengusi darbu aprūpinti apie pusantro šimto sezoninių darbuotojų, pranešė Kauno miesto savivaldybės viešoji įstaiga „Kaunas IN“.

„Kauno tiltų“ bendrovės personalo direktorės Jūratės Pozniakovienės teigimu, prasidėjus darbų sezonui, sulaukiama vis daugiau skambučių ir žinučių – žmonės teiraujasi apie galimybes įsidarbinti. Dalis šiuo metu darbo ieškančiųjų prisipažįsta, kad yra išbandę įvairius darbus užsienyje, tačiau, per karantiną sugrįžę iš emigracijos, ateinančius mėnesius nenori sėdėti namuose tuščiai leisdami dienas.

„Žmonės supranta, kad sunkumai yra laikini, todėl domisi galimybe šį laiką skirti naujam darbui. O sezonui pasibaigus, jie bus pasiryžę ieškoti tolesnių karjeros krypčių. Mes tikrai esame atviri komandos papildymui. Kiekvieną naujoką galime išmokyti svarbiausių darbo principų ir visada vertiname asmenines žmogaus pastangas, norą tobulėti bei augti“, – sakė J. Pozniakovienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

as

paskambinau,neatsiliepe.Po poros dienu atskambino-uzsirase ir tuo pasibaige...Taip jie ir iesko...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS