„City service“ plėtrą planuoja Lenkijoje ir Ispanijoje | kl.lt

„CITY SERVICE“ PLĖTRĄ PLANUOJA LENKIJOJE IR ISPANIJOJE

  • 0

Didžiausia Baltijos šalyse nekilnojamojo turto priežiūros bendrovė "City Service" artimiausiu metu sparčiausią plėtrą planuoja Lenkijoje ir Ispanijoje, rašo "Verslo žinios".

"Svarbu suvokti, kad kiekvienoje rinkoje siekiame veikti iš karto dviejuose segmentuose - daugiabučių ir viešųjų pastatų priežiūros. Lenkijoje, kur 2012 metais įsigijome bendrovę "Zespol Zarządcow Nieruchomosci WAM", veikiame daugiabučių namų priežiūros segmente. Nors ši rinka mums yra didelė ir svarbi, pagal statistiką užimame tik 1,5-2 proc. visos rinkos. Taigi augimo perspektyvos didelės. Savo ruožtu Ispanijoje padėtis yra atvirkštinė - ten 2013 metais įsigijome bendrovę "Concentra", kuri prižiūri ir valo komercinius objektus. Šiemet Ispanijoje įžengėme į daugiabučių namų priežiūros segmentą ir jau įsigijome 4 nedideles įmones. Šiandien didžiausių perspektyvų matome Lenkijoje ir Ispanijoje", - interviu dienraščiui "Verslo žinios" sakė "City service" vadovas Jonas Janukėnas.

Anot jo, bendra bendrovės plėtra artimiausiu metu bus pagrindinės srityje - daugiabučių ir viešųjų pastatų priežiūroje. Be to, bendrovė šiuo metu neketina parduoti turimo verslo Rusijoje, Sankt Peterburge, tačiau ten nežada ir plėtros.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS