„DTC LT“ pristatė savo paslaugas tarptautinėse parodose | kl.lt

„DTC LT“ PRISTATĖ SAVO PASLAUGAS TARPTAUTINĖSE PARODOSE

  • 0

2015 m. gegužės mėnesį bendrovė „DTC LT“ baigė įgyvendinti projektą „UAB „DTC LT“ produktyvumo didinimas“. Projekto įgyvendinimo metu dalyvaudama Lenkijoje, Baltarusijoje, Estijoje ir Latvijoje vykusiose tarptautinėse parodose įmonė pristatė savo  paslaugas bei supažindino šių parodų lankytojus su dažymo technologijų sektoriaus Lietuvoje augimu, specialistų ir paslaugų nauja kokybe bei dideliu konkurencingumu šių paslaugų įkainiu mūsų šalyje.

Įmonė „DTC LT“ užsiima dažymo sistemos parinkimu, dažymo įrangos parinkimu, konsultacinio pabūdžio darbu atliekant antikorozinio dažymo, glaistymo darbus.
Pagrindinis dalyvavimo parodose tikslas buvo užmegzti ryšius su potencialiais klientai ir partneriais, kurie norėtų išbandyti „DTC LT“ teikiamas paslaugas. Pagrindinė paslauga, kurią įmonė pristatė šiose parodose, buvo metalo ir betono antikorozinio dažymo sistemos parinkimas, dažymo konsultacinės paslaugos ir darbų kokybės priežiūra, dažymo įrangos parinkimas, nuoma.

Projektas „DTC LT“ „Naujos galimybės“ (kodas: VP2-2.1-ŪM-04-K-05-227) buvo dalinai finansuojamas pagal Lietuvos 2007-2013 m. Ekonomikos augimo veiksmų programos 2 prioriteto „Verslo produktyvumo didinimas ir verslo aplinkos gerinimas“ priemonę „Naujos galimybės“. Projekto apimtis yra 0,07 mln. eurų, iš kurių 0,04 mln. eurų finansavimas buvo skirtas iš Europos regioninės plėtros fondo.

Gairės: įmonės, dažai, ES
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS