Dvi savaitės „Teleloto“ loterijoje: didžiuliai laimėjimai ir nuotaikingos istorijos | kl.lt

DVI SAVAITĖS „TELELOTO“ LOTERIJOJE: DIDŽIULIAI LAIMĖJIMAI IR NUOTAIKINGOS ISTORIJOS

  • 8

Apie ikoninės loterijos – „Teleloto“ – laimėjimus yra girdėję kiekvienas – ir didelis, ir mažas. Jau eilę metų loterija vasarą pasitinka piniginių prizų dalybomis. Šiemet Aukso puodo dalybose per dvi savaites daugiau nei 2000 žaidėjų išdalinta net 500 000 eurų suma.

Draugystė atnešė daugiau nei 18 000 eurų laimėjimą

Kartu su papildomais Aukso puodo dalybų prizais, „Teleloto“ laimėjimai nudžiugino ir dar daugiau nei 50 000 žaidėjų. Viena iš gegužės mėnesio laimėtojų – Adolfina iš Šiaulių.

18 246 eurų vertės Didžiojo prizo laimėjimą Adolfinai atnešė draugystė. „Tik pagalvokite – draugė paprašė nupirkti jai „Teleloto“ bilietą, kartu vieną nusipirkau ir sau. Vėliau ta pati draugė paskatino žiūrėti laidą. Tad sekmadienį pamačiusi, jog užbraukiau visą lentelę, buvau labai nustebusi“, – sakė laimėtoja.

Atsiimdama prizą, moteris džiaugėsi, kad laimėjimo užteks visiems – ir naują butą įsigijusiam sūnui, ir anūkams. „Didesnės sumos net nereikia. Laimėjimą išdalinsiu vaikams ir anūkams. Gal net draugei dalį simboliškai padovanosiu. Visgi tai ji paskatino išbandyti sėkmę“, – šypsojosi.

Anūkės skambutis laimėjimą patvirtino 7 val. ryto

Laimėjimas dar labiau nustebino 75-erių uteniškę Kristiną, kuriai atiteko 50 000 eurų. „Laidos metu išgirdusi paskutinius laimingo bilieto numerio skaitmenis, nulis ir keturi, pašokau ir ėmiau džiūgauti, negalėjau nieko pasakyti. Mano vyras pagalvojo, jog blogai pasijutau, dėl to taip sureagavau“, – juokėsi „Teleloto“ žaidėja.

Kristiną ištiko didžiulė nuostaba, todėl šeima nusprendė patikrinti, ar tikrai gerai išgirdo bilieto numerį – paprašė anūkės bilietą patikrinti Perlas.lt. „Teleloto“ laimėjimai loterijų puslapyje skelbiami pirmadienį, todėl 7 val. ryto suskambo Kristinos telefonas. „Močiut, sveikinu, tikrai laimėjai!“ – patvirtinimą apie 50 000 eurų laimėjimą pranešė anūkė.

Laimėjimas – kitų pergalėmis besidžiaugiančiai žaidėjai

Dar viena džiaugsmu trykštanti „Teleloto“ 50 000 eurų prizo laimėtoja – vadybos srityje dirbanti Lidija iš Mažeikių. Moteris pasakojo esanti lojali „Teleloto“ žaidėja ir viso pokalbio metu kartojo, kiek laimės jai suteikia visų žaidėjų šypsenos ir laimėjimo šūksniai.

„Man labiausiai patinka netgi ne prizai, o pati laimėjimų idėja ir faktas. Tik pagalvokite, kiek laimės gali atnešti vos vienas loterijos bilietas. Sužinoję, jog laimėjome, kartu su visa šeima pasidžiaugėme, kokia puikia akcija yra Aukso puodo dalybos. Net pusę milijono eurų pasidalino daugiau kaip du tūkstančiai žaidėjų. O kur dar įprasti sekmadienio laimėjimai!“ – šypsojosi laimėtoja.

Kiekvieną savaitę tūkstančiai laimėtojų

Nuotaikingais pasakojimais pasidalinusios Adolfina, Kristina ir Lidija – tik kelios „Teleloto“ laimėtojos. Zbignevui iš Vilniaus atiteko „Nissan Qashqai“ visureigis, Nina iš Jonavos laimėjo Didįjį prizą – 18 710 eurų, bilietą Kaune įsigijusiam žaidėjui atiteko „Toyota Corolla“ automobilis. Ir tai dar ne viskas, juk savo istorijomis pasidalina tik didžiausių prizų laimėtojai, apsilankę loterijos atstovybėse.

Kiekvieną savaitę „Teleloto“ prizus laimi tūkstančiai žaidėjų, jiems atitenka sumos nuo 1 euro iki daugiau nei pusės milijono. Paskutiniame pavasario žaidime – gegužės 31-ąją – loterijos žaidėjų lauks 240 000 eurų vertės Aukso puodas ir vasaros ikona – „Fiat 500“ automobilis. Prasidėjus vasaros sezonui, loterija pakvies mėgautis dar didesniais laimėjimais, kurie padovanos ir dar daugiau laimingų žaidėjų bei nuotaikingų istorijų.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Jo visai patapo neįdomu

Stovi du ir maivosi. O tas 100 EUlaimėjimas ir man atrodo juokingas.Dar buvo anksčiau toks ,,labai vertingas prizas" - sodo įrankių rinkinys. Kurio kaina kažkur apie20-30 EU. Visada skaniai prajuokindavo..Turbūt sulauksim kaip degtukų dėžutes pralošinės.:DDDDD)))

>SS

Na taip, moka. :D) Prarūko ir prageria. Ir net ne tiek..

Anonimas

Nebejuokintu geriau ta tele loto. Prizai po 100 euru... Cha cha cha...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS