​„Eurovaistinė“ kviečia dalyvauti konkurse: galite laimėti išmaniuosius laikrodžius ir poilsį SPA! | kl.lt

​„EUROVAISTINĖ“ KVIEČIA DALYVAUTI KONKURSE: GALITE LAIMĖTI IŠMANIUOSIUS LAIKRODŽIUS IR POILSĮ SPA!

  • 7

„Eurovaistinė“ kviečia dalyvauti konkurse, kurio dalyviai galės laimėti prizus, skirtus geresnei savijautai – tai poilsis SPA centre, miego rėžimą ir savo judėjimą padedantys stebėti išmanieji laikrodžiai ir „Eurovaistinės“ dovanų kuponai. Šiame konkurse automatiškai dalyvaus visi žmonės, perkantys fizinėse „Eurovaistinėse“ su lojalumo kortele kosmetikos ir (ar) maisto papildų už 25 Eur. Konkursas vyks iki rugsėjo 30 d.

Taisyklės – paprastos

„Norint dalyvauti konkurse, žmogui nieko papildomai daryti nereikia. Nereikia registruoti kasos kvito ar pildyti dalyvio formų. Pakanka turėti lojalumo kortelę, būti atsinaujinus duomenis bei davus sutikimą gauti bendruosius ir asmeninius lojalumo programos pasiūlymus. Pagal lojalumo kortelės duomenis, žmogui įsigijus kosmetikos ir (ar) maisto papildų už 25 Eur, jis bus automatiškai įtrauktas į žaidimo dalyvių sąrašą“, – apie konkurso galimybes pasakojo „Eurovaistinės“ komunikacijos vadovė Rolanda Lipnevičiūtė.

Svarbu atkreipti dėmesį, kad 25 Eur sumą turi sudaryti būtent kosmetikos ir (ar) maisto papildų priemonės, t. y. jei krepšelis didesnis, bet šių kategorijų prekių už 25 Eur ten nėra, klientas žaidime nedalyvauja.

Prizai – sveikatai ir gerai savijautai

• TRYS 500 EUR VERTĖS „SPA Vilnius“ DOVANŲ KUPONAI (galioja Vilniuje, Anykščiuose, Druskininkuose).

• PENKI IŠMANIEJI LAIKRODŽIAI „SAMSUNG GALAXY WATCH6“.  

• 50 EUROVAISTINĖS DOVANŲ KUPONŲ PO 20 EUR.

Konkursas vyksta tik fizinėse EUROVAISTINĖSE, o jo laimėtojai bus skelbiami spalio 6 dieną, susisiekiant su jais asmeniškai. 

GALERIJA

  • ​„Eurovaistinė“ kviečia dalyvauti konkurse: galite laimėti išmaniuosius laikrodžius ir poilsį SPA!
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Liet.

Eikit miegoti jusu traukinys jau nuvažiuoja

papildai..2

pataisymas - ne ,,amonio" o ,,AMINO" :D)))

papildai yra geras dalykas

jeigu pats žinai ko tau organizme trūksta (rimti med.tyrimai) ir jei pats išsistudijuoji šioje gausybėje vaistinių komercijos kur kokiu kiekiu jie yra. Tikros amonio rūgštys, kolagenas ar geras vitaminų kompleksas (ne daugiu 3 pavadinimai vienoj vietoj) ar dar kas reikalingo, yra ne toks jau dažnai aptinkamas dalykas. Be to kainuoja ne mažiau 30-50 Eu už dėžutę..Vaistų rinka perkrauta nereikalingu šlamštu neduodančiu vartotojui nieko tik pinigų 'išmetimą' O vaistininkės išsirėžę tik siūlo, kiša, suokia apie jo daromus stebuklus.Jau daug metų
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS