Į Palangą atkeliauja viešbučių tinklas „Marriott“ | kl.lt

Į PALANGĄ ATKELIAUJA VIEŠBUČIŲ TINKLAS „MARRIOTT“

Į Palangą ateina tarptautinis viešbučių tinklas „Marriott“. Tarp tūkstančių visame pasaulyje išsidėsčiusių šio tinklo viešbučių lietuviškasis „Marriott“ su SPA kompleksu kurorte turėtų atsirasti iki 2018-ųjų. Tai bus pirmasis šio tinklo viešbutis Baltijos šalyse.

Penkiolikos tūkstančių kvadratinių metrų kompleksas su SPA ir tarptautinio tinklo viešbučiu iškils sklype, kur kadaise veikė baseinas „Jūratė“. Kol kas čia – betoninė duobė, kupina vandens. Bendradarbiavimo sutartį su būsimo viešbučio operatoriumi ir investuotoju pasirašęs Palangos meras tikisi, kad po poros metų vaizdas neatpažįstamai pasikeis.

Palangoje išdygsiančiame trijų-penkių aukštų „Marriott“ viešbutyje, kurį valdys „SPA Vilnius“, numatoma iki trijų šimtų lovų bei apie pusšimtis įvairių paslaugų kabinetų.

„Mes norime, kad Palanga veiktų kaip kurortas ištisus metus, o ne tik vasarą. Ir būtent tokių investuotojų atėjimas ir investavimas į sveikatinimą ir į patį viešbutį yra labai svarbu. Čia bus sukurta 250 darbo vietų. Tai yra labai gera žinia tiek Palangos, tiek Šventosios, tiek aplinkinių rajonų gyventojams“, – teigia Palangos meras Šarūnas Vaitkus.

Į pirmąjį Baltijos šalyse keturių žvaigždučių „Marriott“ viešbutį Palangoje numatoma investuoti iki 30 mln. eurų. Kad pasaulinis viešbučių tinklas ateitų į Palangą, pasak investuotojų, reikėjo gerokai pasistengti. Pagrindiniai „Marriott“ reikalavimai – išvystyta infrastruktūra ir sudarytos galimybės klientų srautui. Tam, tikimasi, itin pasitarnaus Palangos oro uostas.

„Tai yra auganti rinka, žmonės vis daugiau investuoja į sveikatą. Mes šiuo segmentu iš tiesų tikime ir Palanga yra dar toks nenušlifuotas brangakmenis, į kurį reikia visiems bendrai dėti pastangas“, – kalba UAB „Vastint Lithuania“ generalinis direktorius Kęstutis Vedeckis.

Tikimasi, kad Palangoje, kaip ir Druskininkuose, apie pusę būsimo SPA ir viešbučio lankytojų sudarys lietuviai, kita dalis – užsieniečiai.

Vaizdo įrašas.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Brounshteinas

Kaip atkeliavo taip ir iskeliaus

lialka

superine vietele viesbuciui su spa ir jura prie pat....labai laukiu...

gal pagaliau

bus sveika konkurencija?O tai to bažnytkaimio viešbučiai iki tiek sukelia kambariu ir paslaugų kainas ka atrodo kap kokiam Vegase bebutum
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS