Išbandžiusi bilietų pirkimą savitarnoje ukmergiškė laimėjo automobilį | kl.lt

IŠBANDŽIUSI BILIETŲ PIRKIMĄ SAVITARNOJE UKMERGIŠKĖ LAIMĖJO AUTOMOBILĮ

  • 2

Spalio pradžioje loterijų organizatorė „Olifėja“ kartu su partnere „Perlas Network“ užbaigė integraciją, leidžiančią žaidėjams patiems atsispausdinti loterijų bilietų didžiųjų Lietuvos prekybos centrų savitarnos kasose. Šią galimybe pasinaudojusi Violeta iš Ukmergės įsigijo „Teleloto“ bilietą, kuris jai atnešė „Kia Sportage“ automobilį.

Savitarnoje bilietą pirko pirmą kartą

Violeta pasakoja, kad „Teleloto“ loterijoje dalyvauja jau seniai, tačiau bilietų pirkimą savitarnoje išbandė pirmą kartą.

„Užsukau į šalia namų esančią „Maximą“, apsipirkau savitarnos kasoje ir kažkaip pirmą kartą pastebėjau, jog šalia kasos yra padėti bilietų žetonai. Susidomėjau, nusprendžiau išbandyti tokį pirkimą, bet iš pradžių buvo nelabai aišku, nedrąsu, tai paprašiau kasininkės pagalbos. Ji parodė, kad reikia tiesiog nuskenuoti ant žetono esantį brūkšninį kodą, apmokėti ir viskas. Bilietas išlindo iš šalia esančio spausdintuvo“, – laimingojo bilieto įsigijimo istorija dalinasi moteris.

Laimėjusi – nepatikėjo

Sekmadienį „Teleloto“ laidos, kurioje Violetos pirktas bilietas buvo paskelbtas laimingu, moteris, kaip tyčia, nežiūrėjo. Tad bilietą ji tikrino jau pirmadienio rytą.

„Pirmiausia tikrinau internetu – žiūriu, rašo, kad laimėjote automobilį. Nepatikėjau, pašaukiau vyrą, sakau, žiūrėk, ką rodo. Tada dar du kartus patys tikrinome. Vis tiek atrodė neįtikėtina. Tai galiausia ėjau ir terminale paprašiau patikrinti“, – kaip jautėsi sužinojusi apie laimėjimą dalinasi ukmergiškė.

Pasiteiravus, ar svajojo laimėti būtent automobilį, Violeta sako, jog pirkdama bilietą apie konkretų prizą niekada negalvoja. „Neplanuoju, loterijos man yra pramoga. O kad pasisekė, žinoma, jog labai džiaugiuosi“, – sako automobilio „Kia Sportage“ laimėtoja.

Savitarnose pirkti bilietai yra atnešę ir kitų stambių laimėjimų

Violeta – ne vienintelė „Teleloto“ žaidėja, kuriai savitarnoje pirktas bilietas pastaruoju metu atnešė sėkmę. Rugpjūtį „Teleloto“ žaidėjas Ramūtis, pirkęs bilietą Klaipėdoje, „Norfos“ savitarnos kasoje, laimėjo 100 000 Eur. O rugsėjį Druskininkuose, prekybos centro „Maxima“ savitarnos kasoje, pirktas bilietas žaidėjui padovanojo „Teleloto“ Didžiojo prizo dalį – daugiau nei 16 000 Eur.

Patys atsispausdinti loterijų „Teleloto“, „Eurojackpot“ ir „Vikinglotto“ bilietų žaidėjai gali prekybos centrų „Norfa“, „Rimi“, „Maxima“ ir „Iki“ savitarnos kasose.

Šalia šio pirkimo būdo išlieka ir galimybės loterijų bilietų įsigyti įprastose pardavimo vietose, „Perlo“ terminaluose bei internetu.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Ar

laimėjo todėl, kad pirko savitarnoje?

Visko pasitaiko,

kartais ir kvailiui pasiseka.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS