Įspėja: dėl koronaviruso grėsmės gali vėluoti pašto siuntos iš Mongolijos | kl.lt

ĮSPĖJA: DĖL KORONAVIRUSO GRĖSMĖS GALI VĖLUOTI PAŠTO SIUNTOS IŠ MONGOLIJOS

Dėl koronaviruso grėsmės gali vėluoti pašto siuntos iš Mongolijos, praneša Lietuvos paštas.

„Dėl koronaviruso plitimo grėsmės Mongolijoje padidintas pavojaus lygis, todėl visos šalies švietimo ir ugdymo įstaigos nuo sausio 27 d. iki kovo 2 d. yra uždarytos. Šiuo periodu draudžiami ir bet kokie masiniai renginiai. Dėl susidariusios padėties gali būti trikdžių ir pašto logistikos procesuose, todėl siuntos ir korespondencija į šią šalį bei iš jos gali vėluoti“, – teigiama atsiųstame Lietuvos pašto komentare.

Šiuo metu, pasak Kinijos valstybinės žiniasklaidos, šalyje yra 14 tūkst. 380 žmonių, užsikrėtusių virusu. Dauguma naujų užsikrėtusiųjų yra centrinėje Hubėjaus provincijoje, kurioje virusas pradėjo plisti praėjusių metų gruodį.

Koronavirusu jau užsikrėtė daugiau nei šimtas žmonių keliolikoje pasaulio valstybių.

Skrydžius į ir iš žemyninės Kinijos jau atšaukė „Air Canada“, „Lufthansa“, „British Airways“, „Turkish Airlines“, „United Airlines“, „American Airlines“, KLM, „Air France“, „Qantas“, „Delta“ bei kitos oro linijos.

Į Uhano miestą, kuriame prasidėjo viruso protrūkis, savo piliečiams evakuoti lėktuvus išsiuntė Vokietija, Turkija, Jungtinės Amerikos Valstijos, Indonezija ir kitos valstybės.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS