Keičiasi viena lankomiausių Lietuvos internetinių svetainių: perlas.lt virsta loto.lt | kl.lt

KEIČIASI VIENA LANKOMIAUSIŲ LIETUVOS INTERNETINIŲ SVETAINIŲ: PERLAS.LT VIRSTA LOTO.LT

  • 4

Loterijų žaidėjų, kurie bilietus perka ir tikrina internetu, laukia pokyčiai – nuo vasario 8 d. svetainė www.perlas.lt virsta į www.loto.lt. Siekiama, kad šis atnaujinimas suteiktų vartotojams aiškumo. Naujas svetainės prekinis ženklas labiau atspindės jos turinį ir leis lengviau ją rasti.

Pokyčiais norima įnešti aiškumo

Pasak „Perlas Network“ marketingo direktorės Renatos Mozuraitės, keičiant internetinės loterijų platformos www.perlas.lt veidą bei adresą, siekiama, jog vartotojams taptų aiškiau, ką šioje svetainėje galima rasti.

„Kadangi atliekame įvairius vidinius tyrimus ir bendraujame su savo klientais, ilgainiui išryškėjo tai, jog užsukę į svetainę lankytojai kartais tikisi kitų prekių ir paslaugų nei randa, arba ieškantys konkrečiai su loterijomis susijusių dalykų nebūtinai iškart randa svetainę. Todėl ir buvo nuspręsta adresą pakeisti į tokį, kuris aiškiai atspindėtų svetainės turinį. Po diskusijų pasirinktas, mūsų nuomone, aiškiausiais variantas – loto.lt. Taip nuo šiol vadinsime naujus loterijų namus internete“, – pasikeitimus detalizuoja R. Mozuraitė.

Lankytojams nieko daryti nereikia, vartotojai bus informuoti ir asmeniškai

Remiantis žiniasklaidos planavimo agentūros „BPN Lietuva“ sudarytu 2021 m. lankomiausių mūsų šalies e. komercijos platformų reitingu, svetainė www.perlas.lt užėmė aštuntą vietą. Per praėjusius metus joje fiksuota daugiau nei 19 mln. apsilankymų ir, lyginant su 2020-aisiais, lankomumas išaugo 9 procentais.

Iš lankytojų, kaip teigia R. Mozuraitė, svetainės pasikeitimas nereikalaus jokių papildomų veiksmų. „Tereikia įsiminti, jog naujasis svetainės adresas yra www.loto.lt, ir norint nusipirkti loterijų bilietų ar juos patikrinti vesti būtent šį adresą. Tiesa, net jeigu iš nežinojimo ar įpročio žmonės dar kurį laiką ves senąjį svetainės adresą jie bus automatiškai nukreipiami naujuoju. Kartu su pavadinimu šiek tiek keičiasi ir svetainės vizualinis identitetas. Tačiau struktūra bei funkcionalumas lieka tokie patys. Tad naudotis bus taip pat paprasta, kaip ir iki šiol“, – teigia „Perlas Network“ marketingo direktorė.

Svetainės vartotojai informaciją apie svetainės pasikeitimą gaus dar ir asmeniškai. Jie bus informuojami elektroniniu paštu ir SMS žinutėmis.

Atsinaujinimo proga – išskirtinė akcija ir prizai

Siekiant, kad svetainės pasikeitimas ne tik nesukeltų nepatogumų, bet dar ir atneštų malonių emocijų kelias savaites www.loto.lt vyks speciali akcija.

„Visi, užsukę į atnaujintą svetainę ir prisijungę prie jau turimos paskyros ar naujai prisiregistravę, iki vasario 20 d. galės dalyvauti laimės rato žaidime. Jame laimės visi be išimties ir net 13 dienų kasdien bus galima žaisti vis iš naujo. Prizai – patys įvairiausi ir šįkart jų išdalinsime rekordiškai daug. Nuo bilietų į atlikėjos Dua Lipos koncertą, televizorių, iki įvairių piniginių sumų“, – pasakoja R. Mozuraitė.

Iš perlas.lt į loto.lt virstanti interneto svetainė veikia jau beveik dešimtmetį. Lankytojams ji suteikia galimybę susipažinti su loterijų naujienomis, laimėtojų istorijomis, pasitikrinti bilietus, o registruotiems vartotojams – įsigyti loterijų bilietų ir dalyvauti papildomose, tik internete vykstančiose akcijose.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Anonimas

viltis durniu motina ! GAL ISLOSIU DDDDDDD

Anonimas

duniu ir baznicioj musa !

manau as ivardinciau taip

viena lankomiausiu lietuvos ubagu svetaine.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS