Kelionės rudens sezonui: kokias kryptis rinktis? | kl.lt

KELIONĖS RUDENS SEZONUI: KOKIAS KRYPTIS RINKTIS?

  • 0

Nors rugpjūtis dar gana dažnai palepina šiltesniais spinduliais, o vasara tebegyvuoja kiekviename kieme, vos pastebimai trumpėjančios dienos ir gaivūs rytai primena apie artėjantį rudens sezoną. Vieni mintimis jau palydi vasarą, tačiau nemaža dalis žmonių rudens laukia dėl naujai atsiveriančių atostogų galimybių. Poilsiaujantys rudenį ne tik pratęsia šiltąjį sezoną – net ir vasarą ar pavasarį lankytos šalys šiuo sezonu atrodo kitaip, o į mokyklas išskubantys vaikai gerokai atlaisvina pakrantes, todėl tai puikus metas atostogauti ramybę vertinantiems žmonėms. Planuojate ištrūkti rudens atostogoms? Sužinokite, kur verta nuvykti ir ką gi nuveikti saulės vis dar lepinamuose kraštuose?

Spalvingoji Europa

Planuojantiems atostogas rudenį ir norintiems pabėgti nuo rutinos ar tiesiog pailsinti mintis nuo darbo bei kasdienių reikalų, duris plačiai atveria kultūrų, skonių, spalvų, architektūros šedevrų ir kitų potyrių gausi Europa. Ieškantiems šiltesnio saulės spindulio neabejotinai patiks po šeimų atostogų kiek ištuštėję paplūdimiai – pietų Europos kurortai rugsėjį dar lepina šiltomis bangomis ir saulės voniomis, tad trokštantiems poilsio tai yra bene geriausias receptas. O štai trokštantiems pasinerti į pažinimą ar pabūti gamtos apsuptyje verta aplankyti rudeniškomis spalvomis pamažu nusidažančią Skandinaviją ir Centrinę Europą. Ši mūsų žemyno dalis ima spinduliuoti rudenišką ramybę, tad puikiai tinka romantiškoms išvykoms, jaukiems pasisėdėjimams Paryžiaus, Kopenhagos ar Budapešto kavinėse ar pasivaikščiojimams žavingose Vienos ar Prahos gatvėse.

Poilsis šiltuose pajūrio kurortuose

Norite pratęsti vasarą ir dar pasimėgauti saulės voniomis – Turkija, Tunisas ir Egiptas vis dar laikosi rudens kelionių krypčių viršūnėse! Temperatūra rugsėjo mėnesį čia šiek tiek nukrinta, o baseinai ir paplūdimiai tampa tylesni ir ramesni – puikus pasirinkimas ieškantiems visapusio poilsio! Keliones į šiuos kraštus suplanuoti bene paprasčiausia – kainos patrauklios, jų visuomet gausu, o įsigydami paskutinės minutės kelialapį galite net laimėti dvigubai. Viena didžiausių poilsio ir viešbučių paslaugų el. parduotuvė Baltijos šalyse Noriu Noriu Noriu šį rudenį kviečia pailsėti Šarm aš Šeiche, Antalijoje, Alanijoje, Enfidoje bei kituose puikiuose kurortuose, kuriuose dar galėsite gausiai praturtinti organizmą vitaminu D bei išbandyti įvairias vandens pramogas ir jūsų poilsiui subalansuotas pirtis, pasimėgauti skaniu maistu ir gėrimais bei pasilinksminti šokių vakaruose. Nepraleiskite galimybės pasinaudoti „viskas įskaičiuota“ paketu – kokybiškas poilsis be jokių rūpesčių bus garantuotas!

Egzotiškieji salynai

Dar viena nuostabi kryptis šiam rudeniui – kvapą gniaužiantys Indijos vandenyno perlai. Seišeliai, Mauricijus ir Maldyvai keliautojus užburia turkio mėlynumo paplūdimiais, o maloniai šildantys spinduliai suteikia puikią galimybę pratęsti vasaros sezoną ir pasinerti į nepamirštamą poilsį. Tiesa, nors šiuose salynuose turizmo sezonas ima įsibėgėti tik rugsėjo viduryje, čia atkeliauti verta ir mėnesio pradžioje – ramesnė pakrantė, subtilesnė oro temperatūra ir didesnis apgyvendinimo variantų pasirinkimas užtikrins tobulą pabėgimą nuo sausakimšų ir triukšmingų kurortų. Ne paslaptis, kad Indijos vandenyno salynus neretai savo medaus mėnesiui renkasi ir poros, besituokiančios rugsėjo bei spalio mėnesiais – viliojanti šiluma leidžia pailsėti po įtempto pasiruošimo, o nuostabaus grožio aplinka įkvepia kasdienei romantikai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS