Kelionių organizatoriai skubiai pargabens namo lietuvius iš Egipto | kl.lt

KELIONIŲ ORGANIZATORIAI SKUBIAI PARGABENS NAMO LIETUVIUS IŠ EGIPTO

  • 3

Kelionių organizatoriai „Novaturas“ ir „Tez Tour“ iš Egipto žada skubiai pargabenti ten esančius lietuvius.

Tikimasi, kad visi Egipte esantys lietuviai namo bus atskraidinti pirmadienį ir antradienį, bet dėl neeilinės situacijos aviacijoje dalis žmonių gali grįžti vėliausiai šį trečiadienį, teigiama Lietuvos turizmo asociacijos pranešime.

Žmonėms iš populiariausių Egipto kurortų – Hurgados ir Šarm el Šeicho - parskraidinti organizuojami papildomi užsakomieji reisai.

Šiuo metu Egipto kurortuose poilsiauja 1433 poilsiautojai.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Nikas

O kas zmonems kompensuos uz sugadintas teisetas atostogas? Nejaugi sie asilai is eilines virusines ligos ispute burbula. Nuo paprasto gripo mirsta daugiau zmoniu, siuo atveju tie mirciu skaiciai lyginant su tuo tik lasas juroje. Zmones isvyko kai nebuvo uzdrausta ir niekuo jie nekalti, o kalti tie kurie iveda diktatura del kazkokio gripo, teisti tokius reikia. Ir kuo greiciau ir daugiau zmoniu persirgs tuo greiciau baigsis si nesamone, imkit pavyzdi is Didziosios Britanijos, kur realistiskai zmones masto ir gyvena kaip gyvene.

O kodel

skubama pargabenti.Ir kas mokes.Kada jie i ten isskrido.Jeigu jau paskelbus apie pavojus, tai reikia kelti triuksma, kad savavaliautojai veziojami visu pinigais.

Tèvas

Nesuprantu, tai kur tas karantinas? Kokia padėtis mūsų čia, Lietuvoje, atsisakiusiųjų kelionių ir turėjusiųjų piniginių nuostolių! Kodėl tos agentūros skraidino baisuoklius į tą Egiptą? Ar kad padaugintų virusą?! Kur karantino esmė?Tie grįžimai rodo, kad jo nėra!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS