„Klaipėdos energija“ rekonstruos šilumos tiekimo trasas | kl.lt

„KLAIPĖDOS ENERGIJA“ REKONSTRUOS ŠILUMOS TIEKIMO TRASAS

  • 4

Valstybinė kainų ir energetikos kontrolės komisija (VKEKK) suderino bendrovės „Klaipėdos energija“ investicijų projektus, kurių bendra vertė - 6,61 mln. eurų.

Kaip skelbia VKEKK, didžioji dalis lėšų bus skirta magistralinių ir šilumos tiekimo tinklų rekonstrukcijai Klaipėdoje ir Gargžduose - 50 proc. šiems projektams įgyvendinti reikalingų lėšų bus finansuojama iš ES struktūrinių fondų.

Bendrovė „Klaipėdos energija“ iš viso planuoja rekonstruoti 5,5 km šilumos tiekimo tinklų. Tai leis bendrovei vidutiniškai 967 MWh per metus sumažinti šilumos tiekimo tinkluose patiriamus nuostolius, o šilumos tiekimo kintamosios sąnaudos, preliminariais skaičiavimais, per metus sumažės 28 tūkst. eurų.

Dalį šilumos tiekimo trasų bendrovė pradėjo rekonstruoti jau praėjusiais metais, visus darbus planuojama užbaigti iki 2022 m. pabaigos.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Tai jau

Klaipėdos rajono ,,trasifikavimas" mūsų miestiečių pinigais baigėsi?

R

Visas miestas panaseja i musio lauka, visur perkasta. Transejos kaip apkasai iskasinetos. Derinimas darbu tarp asfalto klojimo ir tinklu keitimo senai nebera. Pirma klojamas asfaltas, po to draskoma ir tiesiami vamzdziai.

T

Kam reikia rekonstruoti ,kad nuostolio nebutu ar jus idiotai tai geriau mesla visur matyti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS