„Regitra“ dėl COVID-19 susirgusio darbuotojo laikinai stabdo padalinio veiklą Kėdainiuose | kl.lt

„REGITRA“ DĖL COVID-19 SUSIRGUSIO DARBUOTOJO LAIKINAI STABDO PADALINIO VEIKLĄ KĖDAINIUOSE

  • 0

Dėl darbuotojui nustatyto koronaviruso „Regitra“ nuo trečiadienio laikinai stabdo padalinio Kėdainiuose veiklą.

„Įvertinus tai, jog padalinys yra nedidelis ir artimą kontaktą su sergančiuoju galėjo turėti kiti kartu dirbantys kolegos, Kėdainiuose laikinai nebus teikiamos paslaugos. Šiuo metu laukiama detalesnės informacijos bei rekomendacijų iš Nacionalinio visuomenės sveikatos centro ir tuomet bus sprendžiama dėl tolimesnių veiksmų“, – rašoma trečiadienį išplatintame pranešime.

Anot valstybės įmonės, darbuotojui koronavirusas patvirtintas antradienį, paskutinį kartą jis darbe lankėsi lapkričio 28 dieną.

Jos teigimu, su užsiregistravusiais asmenimis šiuo metu susisiekia įmonės specialistai.

„Dėl susidariusios situacijos klientai šiuo laikotarpiu kviečiami naudotis elektroninėmis paslaugomis ir visi užsakymai bus pristatyti per kurjerį ar į artimiausią paštomatą. (...) Internetu galima ne tik pasikeisti vairuotojo pažymėjimą, bet ir užregistruoti Lietuvoje eksploatuotą automobilį ar pranešti apie jo pardavimą, užsisakyti numerio ženklus, registracijos liudijimą vietoj prarasto“, – informuoja „Regitra“.

Atsižvelgiant į susidariusią situaciją visoje šalyje, įmonė atkreipia klientų dėmesį ir pataria prieš atvykstant į kitus padalinius interneto svetainėje pasitikrinti aktualią informaciją apie šiuo metu teikiamas paslaugas ir darbo laiką.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS