Laimėjimą įkvėpė parduotuvėje sutikta senjorė | kl.lt

LAIMĖJIMĄ ĮKVĖPĖ PARDUOTUVĖJE SUTIKTA SENJORĖ

  • 2

Pasirodo, kad sėkmės ženklu loterijoje gali būti ir parduotuvėje prie kasos sutiktas žmogus. Būtent prie kasos sutikta senjorė įkvėpė Tomą nusipirkti bilietą, atnešusį 13 077 eurų – „Vikinglotto“ 5+1 prizo laimėjimą.

Keliaudamas su draugais Tomas iš Vilniaus sustojo apsipirkti Aukštadvaryje. Stovėdamas prie kasos vyras sutiko loterijų žaidėją, įkvėpusią jį įsigyti loterijos bilietų.

„Kasoje prieš mane stovėjo senjorė, kuri norėjo įsigyti loterijos bilietų. Pasakiusi, kad jai sėkmingesni ką tik atspausdinti bilietai, žaidėja paprašė jai bilietų atspausdinti iš „Perlo“ terminalo. O aš pagalvojau, kad darysiu priešingai ir išsirinkau keletą bilietų iš šalia kasos įrengto bilietų stovo“, – sakė žaidėjas.

Kai Tomas grįžo į automobilį, jo draugas pasišaipė dėl įsigytų bilietų. „Draugas pasišaipė, ar esu girdėjęs apie Aukštadvaryje laimėtus didelius prizus. Kadangi nebuvome nieko girdėję, draugas ėmė dar labiau juoktis, kad tikrai nieko nelaimėsiu“, – juokėsi Tomas. Dabar aplankiusia sėkme džiaugiasi ne tik jis, bet ir skeptiškai jo šansus laimėti vertinęs draugas.

Dar vienas šypseną sukėlęs momentas – laimingo bilieto tikrinimas. Bilietą tikrindamas internetu Tomas neiškart suprato, kokią sumą laimėjo.

„Pamačiau skaičius 13 077 eurus ir pagalvojau, kad esu tryliktas žaidėjas, laimėjęs 77 eurus. Tik antrą kartą patikrinęs bilietą supratau, kokia suma man atiteks“, – pasakojo vyras.

Laimėtą sumą Tomas investuos į stogo keitimą namuose. Taip galės greičiau įgyvendinti seniai atidėliotą namo atnaujinimą. Kelis kartus per mėnesį loterijos bilietų įsigyjantis „Vikinglotto“ žaidėjas taip pat sakė, kad laimėjimas įkvėps ir jį patį, ir aplinkinius, dar dažniau badyti savo sėkmę loterijoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

cvekas

Nusipezėta juodai šitam straipsnyje...

x

13k už 6 atspėtus skaičius :D Apgailėtina

SUSIJUSIOS NAUJIENOS