„Litexpo“ vadovaus J. Sakalauskas | kl.lt

„LITEXPO“ VADOVAUS J. SAKALAUSKAS

  • 4

Naujuoju Lietuvos parodų ir kongresų centro „Litexpo“ vadovu paskirtas Jonas Sakalauskas, anksčiau vadovavęs Lietuvos nacionaliniam operos ir baleto teatrui.

Jis laimėjo Ekonomikos ir inovacijų ministerijos skelbtą konkursą, o darbą pradės nuo liepos 31 dienos, pranešė ministerija.

J. Sakalauskas šių metų kovą dalyvavo Vilniaus miesto savivaldybės tarybos rinkimuose – valdančiajai koalicijai priklausančio Liberalų sąjūdžio kandidatų sąraše jis buvo įrašytas antruoju numeriu, tačiau partija sostinės taryboje negavo nė vieno mandato.

Verslo administravimo ir operinio dainavimo magistro laipsnius turintis J. Sakalauskas nėra partijos narys.

„Tikimės, kad, turėdamas įstaigų vadovavimo ir įvairių projektų organizavimo patirties, naujasis vadovas užtikrins įmonės veiklos plėtrą, bus sukurta daugiau galimybių Baltijos regiono ir tarptautinei renginių rinkai“, – pranešime sakė ministerijos kanclerė Iveta Paludnevičiūtė.

„Litexpo“ veikla ypač svarbi pristatant verslo, švietimo, kultūros ir daugelio kitų sričių pasiekimus, siūlomas naujausias paslaugas ir produktus. (...) Esu įsitikinęs, kad mano sukaupta patirtis bus naudinga plėtojant jos veiklą“, – pranešime sakė J. Sakalauskas.

J. Sakalauskas yra vadovavęs Klaipėdos valstybiniam muzikiniam teatrui, dirbo kaip nepriklausomas kultūrinių renginių prodiuseris.

Nuo 2018-ųjų „Litexpo“ vadovaujančio Justino Bortkevičiaus pirmoji kadencija baigėsi vasarį, jis laikinai vadovavo centrui, kol vyko atranka.

Atranką vykdė nepriklausoma „Litexpo“ valdyba, pasitelkusi vadovų paieškos ir atrankos įmonę „Master Class Lietuva“. „Litexpo“ vadovas skiriamas penkerių metų kadencijai su galimybe būti renkamas antrai kadencijai iš eilės.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

jomajo

oj moka prilysti,o nieko nesugeba,

Gg

Kaip svarbu būti su partijos ideologija ,dalyvavimas visuose kitų smerkimuose draugystės su įtakingais partiniais labai padėjo. Nes jam kaip ir Juozapaičiui labiau vadovauti o ne dainuoti norisi. Keista kai dabar šimtai baigusių įvairius mokslus išrinktas šis.

tai konservų visų galų" meistras",

tokie n u o s e k l i a i naikina KITŲ sukurtas vertybes
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS