Loterijų rinkos naujiena – momentinių loterijų platforma internete „Blitz loto“ | kl.lt

LOTERIJŲ RINKOS NAUJIENA – MOMENTINIŲ LOTERIJŲ PLATFORMA INTERNETE „BLITZ LOTO“

  • 3

Lietuvos loterijų rinkoje pristatytas naujas prekės ženklas „Blitz loto“. Taip pavadinta momentinių loterijų platforma internete pasiūlys loterijų organizatorių „Olifėja“ ir „Euloto“ rengiamus žaidimus. Čia siūloma daugiau nei 50 momentinių loterijų, didžiausi prizai sieks 600 tūkst. eurų.

„Pagrindinis „Blitz loto“ žaidimų skirtumas nuo parduotuvėse parduodamų tradicinių loterijų bilietų yra didesnis patogumas. Žmonės jau įpratę mobiliais telefonais, planšetėmis ar kompiuteriais susitvarkyti visus kasdienius reikalus, o dabar galima ir nusipirkti momentinės loterijos bilietą. Tai – pramoga, kurią žmogus gali išbandyti kada tik nori ir kur tik nori, bet kurio įrenginio ekrane. Ir net nereikės eiti į parduotuvę“, – pasakojo Viktorija Jokantaitė, „Blitz loto“ prekės ženklo vadovė.

„Blitz loto“ platforma veikia žinomame loterijų portale Perlas.lt. Jau įprasta tapo internetu pirkti ir tikrinti tiražinių loterijų bilietus, o nauja platforma daugiau patogumo pasiūlys ir momentinių loterijų mėgėjams.

Visi žaidimai organizuojami pagal Lošimų priežiūros tarnybos tvirtinamas taisykles. Kaip ir įprastose momentinėse loterijose, visi bilietai yra sugeneruojami iš anksto, tarp jų yra taisyklių apibrėžtas bilietų su prizais skaičius.

8 proc. nuo kiekvieno Lietuvoje rengiamų loterijų bilieto kainos yra skiriama labdarai ar paramai. „Blitz loto“ siūlomus žaidimus rengiančios „Olifėja“ ir „Euloto“ šią paramą skiria olimpiniam sportui – Lietuvos tautiniam olimpiniam ir Lietuvos paralimpiniam komitetams.

Papildomas momentinių loterijų internete išskirtinumas yra galimybė patogiau planuoti ir valdyti savo išlaidas pramogai. Žaidėjo paskyroje loterijų dalyviai gali ne tik matyti visas savo išlaidas bei laimėjimus, bet ir nustatyti maksimalias sumas, kiek pinigų žaidimams jie nori skirti per mėnesį ar savaitę.

„Organizuodami visas loterijas laikomės Europos loterijų asociacijos patvirtinto Atsakingo loterijų organizavimo standarto reikalavimų. Tai reiškia ne tik atsakingą žaidimų komunikaciją, bet ir priemones loterijų dalyviams geriau planuoti savo išlaidas“, – sakė Andrius Karaliūnas, „Olifėjos“ atitikties vadovas.

Platformoje siūlomi tiek įprastų momentinių loterijų bilietai, pavyzdžiui, „Sėkmės 7“, „VEGAS“, tiek specialiai internetui sukurtos loterijos.

„Blitz loto“ žaidimuose galima dalyvauti sukūrus žaidėjo paskyrą ir įstatymų nustatyta tvarka patvirtinus asmens tapatybę. Prieš registruodamiesi ir pirkdami bilietus žaidėjai gali siūlomų loterijų demonstracines versijas be piniginių prizų išbandyti nemokamai. 

Daugiau informacijos: www.blitzloto.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

...

O kai Max-Ima kasose parduoda 'nekokybiškus' (nelaimingus) bilietus, ar juos galima grąžint?

Anonimas

dar vienas lochatronas...

Kodel

Kodel tik astuoni o ne astuoniolika

SUSIJUSIOS NAUJIENOS