„Maxima“: taip pigu, kad kiekvienas galės būti Kalėdų Seneliu | kl.lt

„MAXIMA“: TAIP PIGU, KAD KIEKVIENAS GALĖS BŪTI KALĖDŲ SENELIU

„Taip pigu, kad OHOHO!“ – tokiu šūkiu šiemet sutikti artėjančias šventes kvies didžiausias šalies lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“. Devynis iš dešimties šių metų mėnesių pirkėjams užtikrinęs mažiausią būtiniausių prekių krepšelio kainą, prekybos tinklas skelbia, kad „Maximoje“ visapusiškai pasiruošti šventėms už mažiau yra lengva.

„Matome, kad šiemet mūsų pirkėjams yra labai svarbu maža kaina. Tai rodo ir mūsų užsakymu rinkos tyrimų bendrovės „Spinter tyrimai“ atlikta visuomenės apklausa – daugiau kaip pusei šalies gyventojų Kalėdos yra svarbiausia metų šventė ir ruošdamiesi jai didelė dalis žmonių tikisi sutaupyti“, – sakė „Maximos“ Komunikacijos ir korporatyvinių reikalų departamento direktorė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė.

Pasak I. Trakimaitės-Šeškuvienės, kainos temą Kalėdų kampanijai „Maxima“ pasirinko pirmą kartą.

„Pakilią pasiruošimo nuotaiką norime perteikti mūsų pirkėjams, kuriems svarbu, kad visa tai leistų šeimos piniginė. Visus metus vertėmės per galvą, kad užtikrintume mažas kainas, todėl ir pasiruošimo laukiamiausioms metų šventėms laikotarpiu didžiausią dėmesį sutelkiame į geriausias šventinio asortimento kainas ir pasiūlymus, kuriais pasinaudojus mūsų pirkėjams taip ir norėsis virsti Kalėdų Seneliais“, – teigė ji.

Pakilią pasiruošimo nuotaiką norime perteikti mūsų pirkėjams, kuriems svarbu, kad visa tai leistų šeimos piniginė.

 

Šiųmetės prekybos tinklo kalėdinės kampanijos šūkis „Taip pigu, kad OHOHO!“ yra tiesioginė aliuzija į visų pasąmonėje gerai atpažįstamą Kalėdų Senelio pasisveikinimą „Ho ho ho“. Kampaniją lydinčio reklaminio klipo siužetas pasakoja apie „Maximos“ pirkėjus, kurie pamatę kainas nusistebėdami sušunka: „OHOHO!“ ir pavirsta Kalėdų Seneliais.

Eglutę šiemet siūlo pasipuošti vos už 9,99 euro

Visą pasiruošimo Kalėdoms laikotarpį galima pasinaudoti mažų kainų pasiūlymais ir vienoje vietoje atsinaujinti namų dekorą, indus, daiktų laikymo reikmenis, pasipildyti Kalėdų eglutės žaisliukų kolekciją ar pakeisti seną eglutę nauja. Pirkėjams „Maxima“ šiemet siūlo eglutės puošimo variantų vos už 9,99 euro, o dovanoms pakuoti nereikės išleisti nė 3 eurų.

„Tam, kad palengvintume pasiruošimą šventėms, užtikriname ypatingos kainos pasiūlymų kone visoms prekių grupėms. Tai – ir maisto produktai šventiniam stalui, dovanos, namų ruošos ir buities prekės. Gyventojai gali ramiai pradėti planuoti savo pirkinius, nes išskirtiniai pasiūlymai galios iki pat švenčių“, – sakė I. Trakimaitė-Šeškuvienė.

Jau nuo lapkričio 7 d. „Maximos“ parduotuvėse galima įsigyti dovanoms, dekoravimui ar švenčių laukimui skirtų prekių už kiekvienam prieinamą kainą. Pavyzdžiui, įvairiausių advento kalendorių, kurių kaina – tokia pati, kaip ir pernai. Kalėdinių prekių asortimentą jau papildė ir pastaruoju metu ypač išpopuliarėję itališki pyragai „Panettone“, tinkantys ir dovanai, ir skanauti ilgais vėsiais vakarais. Mėgstantys šventėms ruoštis iš anksto jau gali įsigyti skanių, laikui nepavaldžių atributų – saldainių, kūčiukų, imbierinių meduolių.

Tam, kad palengvintume pasiruošimą šventėms, užtikriname ypatingos kainos pasiūlymų kone visoms prekių grupėms.

 

Dovanų idėjų galima rasti ir jau atkeliavusiose tradicinėse specialiose mugėse. Mėgstamiems ir dovanoms puikiai tinkantiems kosmetikos gaminiams Grožio mugėje mažos kainos pasiūlymai galios iki lapkričio 22 d., o Žaislų mugė, kur žaidimams, konstruktoriams ar lavinančioms priemonėms yra taikomos ypatingos nuolaidos, pirkėjų lauks iki pat antrosios Kalėdų dienos.

Lapkričio 24–26 d. visose prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvėse vyks „Didžiųjų nuolaidų dienos“ ne maisto prekėms. Pirkėjai, pirkdami dvi ar daugiau skirtingų ar vienodų prekių, gaus net 50 proc. nuolaidą. Nuolaidos galios daugiau nei 10 tūkst. rūšių prekių – nuo buitinės technikos, puodų, keptuvių, kepimo indų, įrankių, indų plovimo, skalbimo ir valymo priemonių iki patalynės komplektų, pledų, rankšluosčių, automobilių ir gyvūnų prekių. Svarbiausia – „Didžiųjų nuolaidų dienos“ yra puikus startas namų puošimui Kalėdoms, nes nuolaidos galioja ir namų, eglučių dekoravimo ir dovanų pakavimo priemonėms.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Menulis

Toliau tas sudcentris tyciojasi is varguoliu, tikras anekdotas..

OPS

Aga, pigi šlapianka, arba kiniškas šlamštas. Nematau aš ten nieko pigaus. Oho, oho.)))

ONTĖ

Gal tos parduotuvės nutolusios viena nuo kitos per 1000 km? Ne. Norfa prie Eigulių kapinių. Maxima nuo NORFOS tiesiai už 150 metrų, Šiaurės pr.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS