Visą parą dirbanti vaistinė – svarbus taškas skirtingų poreikių turintiems žmonėms | kl.lt

VISĄ PARĄ DIRBANTI VAISTINĖ – SVARBUS TAŠKAS SKIRTINGŲ POREIKIŲ TURINTIEMS ŽMONĖMS

  • 0

Po tris savaites trukusios rekonstrukcijos šiandien duris vėl atvėrė visą parą Ukmergės g. 282 dirbanti „Eurovaistinė“. Tai viena iš trijų sostinėje visą parą veikiančių vaistinių.

Vaistinės vedėja Rasa Ščerba sako pastebėjusi, kad atidarymo laukė ne tik kolektyvas, bet ir klientai. Prekybos centre įsikūrusios vaistinės vadovė sako, kad ir per rekonstrukciją dažnai sutikdavo praeinančius nuolatinius klientus, kurie klausdavo, kada jie vėl galės apsilankyti vaistinėje.

„Aplanko malonus sugrįžimo jausmas, klientai vėl turi kur kreiptis, kai reikia skubios pagalbos. Netgi remonto metu, jeigu palikdavome atrakintas duris, rasdavome įėjusių klientų, kurie mūsų ieškodavo“, – šypsosi vaistininkė.

„Eurovaistinės“ valdybos pirmininkė Ingrida Damulienė sako suprantanti, kad vaistinės rekonstrukcija kelia klientams laikinų nepatogumų, tačiau tai neišvengiamas etapas, kuris būtinas siekiant aukščiausios klientų aptarnavimo kokybės. Atnaujintos vaistinės tampa gerokai šiuolaikiškesnės, šviesesnės ir patogesnės.

„Eurovaistinės“ nuotr.

Šiandien, jau pasibaigus remonto darbams, R. Ščerba sako, kad aplanko džiugus jausmas, malonu, kad akimirkomis, kai klientams reikalinga pagalba, vaistinės kolektyvas vėl galės padėti. Ji pasakoja, kad vienoje iš judriausių Vilniaus gatvių įsikūrusi vaistinė dažnai tampa svarbiu tašku skirtingų poreikių turintiems žmonėms: pradedant tais, kurie grįžta iš ligoninės, baigiant skubančiais į oro uostą ir pamiršusiais iš anksto įsigyti pamėgtos dantų pastos. „Mes turėjome klientų, kuriems net nereikėjo sakyti, ko jie atėjo, nes ir taip žinodavome“, – sako vaistinės vedėja.

Ukmergės g. 282, Vilniuje, esanti vaistinė klientams buvo žinoma ne tik dėl savo darbo valandų, bet ir dėl plataus asortimento. „Dažnai žmonės užsukdavo ir sakydavo, kad jau keturias kitų tinklų vaistines apvažiavo ieškodami reikiamo preparato ir jeigu neras pas mus, tai neras niekur“, – tokį vaidmenį R. Ščerba tikisi, kad vaistinė išsaugos ir po rekonstrukcijos.

Vaistinės vedėja džiaugiasi, kad po rekonstrukcijos klientai galės lankytis dar šviesesnėje ir patogesnėje vaistinėje. Pasak R. Ščerbos, po rekonstrukcijos klientai galės lengviau rasti reikalingus preparatus, nes pasikeitė asortimento išdėstymas, taip pat klientai galės rasti ir platesnį grožio prekių pasirinkimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS