Naujos patirčių erdvės „Eurovaistinėse“: išbandykite nemokamus sveikatos ir grožio tyrimus | kl.lt

NAUJOS PATIRČIŲ ERDVĖS „EUROVAISTINĖSE“: IŠBANDYKITE NEMOKAMUS SVEIKATOS IR GROŽIO TYRIMUS

  • 0

Vaistinė – tai vieta, kur žmonės ne tik užsuka įsigyti vaistų, maisto papildų ar kosmetikos, bet ir gali pasikonsultuoti su vaistininkais bei netgi pasidaryti sveikatos ir grožio tyrimus. Siekdama rūpintis pacientų sveikata ir gera savijauta „Eurovaistinė“ didžiosiose vaistinėse, įsikūrusiose Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos „Akropoliuose“, kviečia žmones apsilankyti naujai įrengtose patirčių erdvėse, kur iš anksto užsiregistravę galės išbandyti įvairius sveikatos ir grožio tyrimus.

Užmirštame rūpintis savo sveikata

„Eurovaistinės“ vaistininkė Toma Gečienė pasakoja pastebinti, jog nuolat skubantis šiuolaikinis žmogus neretu atveju gali pamiršti pasirūpinti savo sveikata, o jai nusilpus ne kiekvienas žino, ko pirmiausia griebtis.

„Nuolatinis skubėjimas ir stresas kenkia mūsų psichologinei ir fizinei sveikatai. Ypatingai šiuo sezonu vaistinėse sulaukiame vis daugiau žmonių, besiskundžiančių nuovargiu, nusilpusiu imunitetu, lūžinėjančiais plaukais ar sujautrėjusia veido oda. Tokiais atvejais svarbu nepradėti vartoti pirmų pasitaikiusių maisto papildų, o įsitikinti, kokių iš tikrųjų vitaminų ir mineralų trūksta organizmui. Lygiai ta pati taisyklė tinka renkantis kosmetikos priemones – norint išspręsti plaukų ar veido odos problemas verta įsitikinti, ar šie pažeisti išorės veiksnių, ar sutrikusių procesų organizme“, – pasakoja vaistininkė T. Gečienė.

Toma Gečienė. „Eurovaistinės“ nuotr.

Atsakymus apie sveikatą gaukite patirčių erdvėse

„Eurovaistinės“ grožio vaistinių vadovė Aušra Vareikienė teigia, kad patirčių erdvė yra puiki galimybė skubantiems žmonėms nemokamai vaistinėse pasidaryti sveikatos ir grožio tyrimus, kurie gali užtrukti vos iki 10 minučių.

„Kviesdami žmones pasitikrinti savo sveikatą patirčių erdvėse, mes siekiame rūpintis jų sveikata bei šviesti sveikatingumo ir grožio temomis. Patirčių erdvėse žmonės gali išbandyti vitaminų ir mikroelementų, veido odos, plaukų ir venų amžiaus tyrimus. Jų metu klientui suteikiama individuali konsultacija ir profesionali vaistinės konsultantų pagalba. Konsultacijos metu klientas gali pasitarti su specialistu, kokius tinkamus produktus ar vitaminus jam reikėtų vartoti, kad pasijustų geriau“, – pasakoja A. Vareikienė.

Aušra Vareikienė. „Eurovaistinės“ nuotr. 

Kokie tyrimai atliekami patirčių erdvėse?

Veido odos tyrimas. Atliekant tyrimą nustatoma odos drėgmė ir stangrumas, odos tipas, porų būklė, pigmentinės dėmelės, aknės išplitimas, raukšlių lygis, odos jautrumas. Apibendrinami rezultatai ir pateikiamos rekomendacijos.

Plaukų būklės tyrimas. Šio tyrimo metu nustatoma plaukų slinkimo, galvos odos būklė, keratino lygis, plauko storis.

Venų amžiaus tyrimas. Šis tyrimas rekomenduojamas kiekvienam žmogui, ypač 40–70 metų, sergantiems širdies ir kraujagyslių sistemos ligomis, cukriniu diabetu, turintiems padidėjusį cholesterolio kiekį ir rūkantiems asmenims. Tyrimas padeda laikui pastebėti kraujagyslių sienelių pokyčius ir nustatyti kraujagyslių biologinį amžių.

Vitaminų ir mikroelementų tyrimas. Šio tyrimo metu matuojamas biotinas, vitaminas C, magnis, vitaminas B1, vitaminas B2, cinkas, selenas, vitaminas B6, vitaminas E ir folio rūgštis. PATS POPULIARIAUSIAS TYRIMAS.

„Eurovaistinės“ nuotr. 

Norintys patirčių erdvėse išbandyti sveikatos ir grožio tyrimus yra kviečiami registruotis iš anksto internetu www.eurovaistine.lt arba nemokamu telefonu 8 800 50005 (darbo dienomis, 9.00–18.00 val.).

Visi vaistinėje atliekami savikontrolės tyrimai yra rekomendacinio pobūdžio, dėl tikslaus gydymo reikėtų kreiptis į gydytoją.

GALERIJA

  • Naujos patirčių erdvės „Eurovaistinėse“: išbandykite nemokamus sveikatos ir grožio tyrimus
  • Naujos patirčių erdvės „Eurovaistinėse“: išbandykite nemokamus sveikatos ir grožio tyrimus
  • Naujos patirčių erdvės „Eurovaistinėse“: išbandykite nemokamus sveikatos ir grožio tyrimus
„Eurovaistinės“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS