Nors karantino taisyklių „Lidl“ parduotuvėje nesilaikė pirkėjai, bauda skirta vadovei | kl.lt

NORS KARANTINO TAISYKLIŲ „LIDL“ PARDUOTUVĖJE NESILAIKĖ PIRKĖJAI, BAUDA SKIRTA VADOVEI

  • 16

Vienos iš Šiaulių „Lidl“ parduotuvės vadovei skirta 1,5 tūkst. eurų bauda.

Teismo nutarime rašoma, kad vadovė savo veiksmais sukėlė pavojų žmonių gyvybei ir sveikatai.

Patikrinimo metu nustatyta, kad prekybos centre, prie įėjimo nebuvo reguliuojami pirkėjų srautai. Žmonės į prekybos salę pateko be vežimėlių. Viduje nebuvo išlaikomas saugus 2 m atstumas tarp pirkėjų. Saugaus atstumo nebuvo laikomasi ir eilėse prie kasų, kur stovėjo daugiau nei penki pirkėjai.

Paaiškinimai apie priklausomybę vienam šeimos ūkiui buvo niekuo nepagrįsti. Už minėtus pažeidimus, Šiaulių apylinkės teismas parduotuvės vadovei skyrė 1,5 tūkst. eurų baudą. Ši suma esą yra minimali – teismas, įvertino, kad vadovė anksčiau nėra padariusi panašių nusižengimų, o pastarasis nusižengimas sunkių padarinių nesukėlė. Lengvinančių ar sunkinančių aplinkybių taip pat nebuvo.

Portalui kauno.diena.lt „Lil Lietuva“ atstovė ryšiams su visuomene Lina Skersytė detalesnio komentaro nepateikė – tik šabloninį tekstą.

„Esame susipažinę su Šiaulių apylinkės teismo nutarimu. Šiuo metu vertiname situaciją ir tolesnius veiksmus. Detalių komentarų dėl situacijos vertinimo šiuo metu pateikti negalime“, – kalbėjo L. Skersytė.

Teismo nutarimas dar gali būti skundžiamas per 20 dienų.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

sss

truks žmoniu kantrybė ,ilgai taip testis negali

Tai

Tegul teismas paaiškina kaip išlaikyti 2 m atstumą perkant prekes. O teisme darbuotojai vaikščiodami koridoriais ir prasilenkdami išlaiko tokį atstumą? O nagrinėjant bylas išlaikomas toks atstumas? Abejoju.

Tai

To Povilas. Lansbergio atveju taip pat. Bet nubaustas nebuvo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS