Nutrintas loterijos bilietas gali virsti puse milijono eurų | kl.lt

NUTRINTAS LOTERIJOS BILIETAS GALI VIRSTI PUSE MILIJONO EURŲ

  • 20

Keliasdešimties, kelių šimtų ar net tūkstančių eurų laimėjimai momentinėse loterijose lietuvių jau nestebina. Todėl pristatoma naujiena, kuri per kelias minutes galės atnešti kur kas solidesnę sumą. Pirmą kartą Lietuvoje momentinės loterijos prizas sieks net pusę milijono eurų.

Laimingas – bene kas trečias bilietas

Iki šiol didžiausia suma, kurią žaidėjai galėjo laimėti momentinėje loterijoje, buvo 250 tūkst. eurų. Būtent tiek šiais metais „Euloto“ ir „Olifėjos“ loterijose jau susižėrė alytiškis, nutrynęs „Sėkmės 7“ bilietą, bei du vilniečiai – vienas „Aukso karštinės“, o kitas „20x“ žaidime.

Naujausia „Euloto“ organizuojama loterija „VIP klubas“ suteikia galimybę laimėti dvigubai daugiau – net 500 tūkst. eurų. O kartu su išskirtinai stambiu pagrindiniu prizu, siūlomas ir didelis sėkmės šansas.

„Šios loterijos laimėjimų dažnis – 3,29. Tai reiškia, jog bene kas trečias bilietas yra laimingas. Prizai prasideda nuo 20 eurų. O su vienu bilietu galima laimėti net iki 25 prizų“, – detalizavo momentinių loterijų produkto vadovė Laura Skrebytė.

Pirmieji „VIP klubo“ bilietai prekybos vietose pasirodė praėjusią savaitę. Pasak L. Skrebytės, netrukus jų bus galima įsigyti visose įprastinėse bilietų pirkimo vietose.

Šios loterijos laimėjimų dažnis – 3,29. Tai reiškia, jog bene kas trečias bilietas yra laimingas. Prizai prasideda nuo 20 eurų.

 

„Procesas kiek užtrunka, kadangi jam taikomi aukščiausi saugumo standartai. Visi bilietai yra sugeneruojami ir atspausdinami Didžiojoje Britanijoje – tuo rūpinasi bilietų gamybos technologijų madas visam pasauliui diktuojanti tarptautinė kompanija „Scientific Games“. Iš ten į Lietuvą ir keliauja visi mūsų loterijų bilietai“, – pasakojo L. Skrebytė.

Šventėms – 50 prizų po 1 000 Eur

Be pusę milijono eurų siūlančio naujo žaidimo „VIP klubas“ – momentinių loterijų gerbėjams pristatoma ir daugiau naujienų.

„Nutrinami bilietai yra itin dažna dovana Kalėdų laikotarpiu. Atsižvelgdami į tai, kiekvienais metais išleidžiame specialų šventinį bilietą – o šiemet jis siūlo išskirtinai daug stambių prizų. Riboto leidimo „Olifėjos“ loterijoje „Linksmų švenčių“ net 50 žaidėjų gali laimėti po 1000 Eur“, – sakė L. Skrebytė.

Taip pat prekybos vietas jau pasiekė dar vienas naujas „Olifėjos“ momentinis žaidimas – „Kleopatra“. Jo pagrindinis prizas siekia 20 tūkst. Eur.

„Euloto“ iš kitų loterijų organizatorių išsiskiria inovatyvumu – ši įmonė siekia žaidėjams siūlyti pasaulio loterijų rinkos naujoves. „Olifėja“ yra didžiausia ir ilgiausiai dirbanti Lietuvos loterijų bendrovė, kuri loterijas organizuoti pradėjo dar 1992 m.

Per 2023-ius metus „Euloto“ ir „Olifėjos“ organizuojamose momentinėse loterijose laimėta jau daugiau nei 26 milijonai eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (20)

Z

Laimėjimams priskaičiuojami ir tie bilietai, kur tik atsiimami sumokėti pinigai už bilietą. tai koks čia laimėjimas?

Prašymas

Nepirkti jokių loterijų bilietų ir nedalyvauti jokiose loterijose ar žaidimuose kazino. Tegul visi tie protingi verslininkai eina dirbti tikro darbo. Bet pakolkas neina nes randa kvailių.

taigi !

,, prie ruso'' pasiimant kasoje atlyginimą dažnai duodavo 2 DOSAF loterijos po 50kp. ir niekas neklausdavo , reikia tau ar ne :) ....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS