Parduotuvė Šepetoje priversta kurį laiką nevykdyti veiklos | kl.lt

PARDUOTUVĖ ŠEPETOJE PRIVERSTA KURĮ LAIKĄ NEVYKDYTI VEIKLOS

  • 0

Dėl patikrinimų metu nustatytų grubių pažeidimų, laikinai sustabdyta UAB ,,Genva” parduotuvės (Liepų g. 2, Šepeta, Kupiškio raj. sav.) veikla, informuoja Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba.

Kupiškio rajone veikianti parduotuvė jau anksčiau buvo priskirta padidintos rizikos grupei, todėl tikrinama dažniau. Eilinio patikrinimo metu inspektoriai įsitikino, kad įmonė, nesilaikydama suderintų terminų, nepilnai pašalino ankstesnio patikrinimo metu nurodytus trūkumus. Nustatyta ir kitų grubių pažeidimų – buvo prekiaujama maisto produktais su pasibaigusiais tinkamumo vartoti terminais, kai kurie produktai laikyti netinkamoje temperatūroje (produktai, kurių laikymo temperatūra 0 – +6 °C, buvo laikomi prie + 15 °C), parduotuvės patalpos buvo nepakankamai valomos, laiku nepildomi savikontrolės žurnalai.

Dėl pasikartojančių grubių higienos pažeidimų Kupiškio valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba priėmė griežtą sprendimą – laikinai sustabdyti šios prekybos įmonės veiklą. Administracijai nurodyta saugiai sunaikinti nekokybiškus produktus. Parduotuvei veiklą bus leista atnaujinti tik galutinai pašalinus visus patikrinimų metu nustatytus trūkumus ir inspektoriams pakartotinai atlikus patikrinimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS