Pasipiktinusių klientų iškoneveiktas „Trasalis“ užveria duris | kl.lt

PASIPIKTINUSIŲ KLIENTŲ IŠKONEVEIKTAS „TRASALIS“ UŽVERIA DURIS

  • 4

Pastaruoju metu dėl nemalonių klientams nutikusių istorijų nuskambėjęs viešbutis ir pramogų bei vandens relaksacijos centras „Trasalis - Trakai Resort & Spa“ netrukus visam laikui užvers duris.

Portalo žurnalistams ketvirtadienio popietę telefonu susisiekus su minėto komplekso atstovu Justinu Jasukaičiu pastarasis faktas buvo patvirtintas.

„„Trasalis“ iš tiesų užsidaro. Pasikeitė savininkai ir jie šitose patalpose vykdys kitą veiklą. Terminas, (kada kompleksas užvers duris – aut. past.) yra nustatytas, bet kitą savaitę apie tai, kada tiksliai tai įvyks, praneš nauji savininkai, išplatindami pranešimą spaudai“, – kalbėjo jis.

Paklaustas, kokie savininkai įsikurs „Trasalis - Trakai Resort & Spa“ patalpose ir kokią veiklą čia vykdys, pašnekovas išliko paslaptingas ir neatskleidė.

Portalas 15 min skelbia, kad uždaromas „Trasalio“ viešbutis, o vandens parkas veiks toliau. 

Pasikeitė savininkai ir jie šitose patalpose vykdys kitą veiklą.

Pastaruoju metu minėtą kompleksą persekiojo nemalonios istorijos, nuskambėjusios iš klientų lūpų. Kaip trečiadienį skelbta portale, sausio 7 dieną „Trasalis - Trakai Resort & SPA“ vandens pramogų centre apsilankiusi vilnietė Marina P. dabar gydosi stipriai sumuštą koją.  Moteris, traumą patyrė lipdama į centre esančią sūkurinę vonią.

„Nelaimė įvyko praėjus maždaug 15 minučių: paplaukiojau mini baseine, o tada nuėjau pas dukrą, kuri buvo sūkurinėje vonioje. Palikau šlepetes šalia vonios ir kadangi nėra jokių laiptelių, tai į sūkurinę vonią lipau per maždaug 20 cm pločio nuotėkas uždengiančias groteles. Užmyniau koja apsaugines groteles, jos lūžo ir mano koja su grotelėmis įkrito į skylę“, – žurnalistams trečiadienį pasakojo moteris.

Pašnekovė atviravo – ją apstulbino komplekso darbuotojų elgesys – nė vienas darbuotojas neatėjo prie sūkurinės vonios ir nesutvarkė atsiradusių trūkumų. Negana to, anot Marina P., dukra, nuėjusi paklausti į registratūrą, kada atvyks greitoji medicinos pagalba, sulaukė pastabų, kad nevaikščiotų čia su maudymosi kostiumėliu.

Po trauma pasibaigusių vandens pramogų nelaimėlė buvo nuvežta į Trakų ligoninę, čia jai buvo suteikta medikų pagalba, atliktas rentgeno tyrimas, ji buvo paskiepyta nuo stabligės

Detalių apie pastarąją nelaimę pasiteirauti norėjusiems žurnalistams telefonu atsiliepusi „Trasalis - Trakai Resort & SPA“ darbuotoja teigė, kad šiuo metu nėra atsakingų atstovų, kurie pakomentuotų susiklosčiusią situaciją. „Iki sausio 13 dienos įmonės atstovas atostogauja, kitų atstovų nėra“, – sausio 8-ąją sakė darbuotoja.

Dar vienas incidentas čia įvyko praėjusių metų gruodžio viduryje, kai, „Trasalis - Trakai Resort & SPA“ viešbutyje apsilankiusi pasibaisėjo kambariu. „Siaubas „Trasalyje“: kambarys yra nešvarus ir baisus“, – filmuojamus vaizdus tuomet komentavo Diana.

Tačiau  susisiekus su viešbučio atstovais, jie situacijos komentuoti taip pat nepanoro. „Negaliu komentuoti. Dabar yra savaitgalis, pirmadienį galėtumėte bandyti skambinti ir tuomet vadovai, kurių dabar darbe nėra, galėtų suteikti daugiau informacijos“, – teigė telefonu atsiliepusi moteris.

Ji vadovų arba kitų atsakingų viešbučio atstovų kontaktų nedavė. Portalo žurnalistams situaciją galintiems komentuoti atstovams nepavyko prisiskambinti ir nurodytu metu – telefono ragelio niekas nekėlė.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Alfa

Šita ponia tikriausiai įpratusi ieškoti kaltų...elementaru -,,nebūk išsižiojus,,,kas gali sveiko proto statyti kojas ant plastmasinių grotelių,su betkokiu svoriu...

xxx

o tu ja matei , kad sakai karve? atsirado vat matai bulius. pats gal 200kg sveri

Anonimas

Gal ji svėrė kokia 150 kg, tai ir nenuostabu kad įlūžo...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS