Portalas „Lrytas“ teiks mokamo turinio prenumeratą | kl.lt

PORTALAS „LRYTAS“ TEIKS MOKAMO TURINIO PRENUMERATĄ

  • 7

Naujienų portalas Lrytas.lt pranešė kuriantis mokamo turinio prenumeratos paslaugą.

„Visame pasaulyje žiniasklaidos kanalai žengia į mokamą turinį. Portalas lrytas.lt nuo šiol taip pat pradeda siūlyti išskirtinį turinį, už kurį skaitytojams tikrai bus verta mokėti“, – sako lrytas.lt vyriausiasis redaktorius ir direktorius Tautvydas Mikalajūnas.

„Lrytas Premium“ vartotojai gaus daugiau kaip 300 straipsnių per mėnesį, autorinių komentarų, galės pasiekti dienraščio „Lietuvos rytas“ archyvą.

Portalą „Lrytas“ praėjusių metų gruodį iš bendrovės „Lietuvos rytas“ įsigijo „Delfi“ naujienų portalus Baltijos šalyse valdanti Estijos žiniasklaidos grupė „Ekspress Grupp“.

Sandoris apėmė tik lrytas.lt internetinę platformą ir neįtraukė „Lietuvos ryto“ spausdintų leidinių. Tuomet skelbta, kad portalas bus atskirtas nuo spausdinto laikraščio redakcijos ir toliau veiks kaip atskira žiniasklaidos priemonė.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

vaidas

Noreciau paklausti, ar sumokejus uz prenumerata gali bus isjungti reklama? Juk ir taip ziniasklaida yra propogandine ir toli grazu ne laisva. Kasdien kemsama informacija daranti itaka visuomenei, plius dar reklama.. Ir prie visa to reikia dar moketi pinigus? Juokinga...

Tme

Lryto straipsniu antrastes neatitinka straipsniu turinio ir dar uz tokia nesamone moketi, absurdas kazkoks, kaip gedingai atrodo tokie veiksmaim sudeliavimas visiskas

dejau

dejau ant ju senai ten nieko gero
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS