Prie #Nemiegam akcijos besijungianti „Viada“: kiekvienas karšto gėrimo puodelis taps parama Ukrainai | kl.lt

PRIE #NEMIEGAM AKCIJOS BESIJUNGIANTI „VIADA“: KIEKVIENAS KARŠTO GĖRIMO PUODELIS TAPS PARAMA UKRAINAI

  • 21

Prieš keletą dienų startavusi visuomenininko Andriaus Tapino iniciatyva #Nemiegam jau sulaukia ir pirmųjų verslų palaikymo. Prie akcijos jungiasi didžiausias Lietuvoje degalinių tinklas „Viada“ – paramą Ukrainai skirs nuo kiekvieno karšto gėrimo puodelio.

„Išgirdome A. Tapino kvietimą vasarą praleisti nemiegant ir dar labiau padidinti paramą Ukrainai, ypač dabar, kai vyksta intensyvus kontrpuolimas. Savo degalinėse visoje Lietuvoje kasdien sulaukiame tūkstančių klientų, tad lengvai galime perduoti akcijos žinutę ir paskatinti žmones prisidėti prie bendro tikslo“, – sakė „Viada LT“ generalinis direktorius Linas Vytautas Karlavičius.

Ne tik aukoti, bet ir skleisti žinią.

Visose „Viada“ degalinėse klientų jau laukia specialiai akcijai pagaminti puodeliai: nuo kiekvieno įsigyto karšto gėrimo, „Viada“ skirs paramą kovojantiems už laisvę. Paramos akcija tęsis nuo liepos 13 iki rugpjūčio 13 dienos. Per šį laikotarpį tikimasi surinkti šešiaženklę paramos sumą, kuri bus skirta reikalingai įrangai pirkti.

„Ši akcija, žinoma, pirmiausia skirta surinkti paramai, tačiau ne mažiau svarbi ir pati akcijos idėja – su Ukraina eiti iki pergalės. Įprasta, kad siekdami išlikti budriais, renkamės kavą, tad ir dabar kviečiame karšto gėrimo į „Viada“ degalines, o kiekvienas įsigytas puodelis taps realia parama Ukrainai. Raginame klientus puodelius suasmeninti užsirašant vardą, o savo ryžtu nemiegoti, kol Ukraina kovos, pasidalyti socialiniuose tinkluose su grotažyme #nemiegam“, – kurti paramos Ukrainai bangą skatina L. V. Karlavičius.

Linas Vytautas Karlavičius/„Viados“ nuotr.

Gegužės pradžioje „Viada“ per fondą „UNITED24“ Ukrainos jungtinėms ginkluotosioms pajėgoms jau skyrė 250 tūkst. eur paramą. Nuo karo pradžios bendrovė Ukrainai teikė paramą degalais, finansais, įdarbino karo pabėgėlius.


Apie „Viada LT“

„Viada“ – 130 degalinių Lietuvoje bei 100 Latvijoje jungiantis degalinių tinklas, vykdantis ne tik mažmeninę, bet ir didmeninę prekybą degalais. „Viada LT“ yra Lietuvos akcininkų valdoma bendrovė, kuri patenka į 500 didžiausių ir pajėgiausių Vidurio ir Rytų Europos įmonių sąrašą (278 vieta), sudarytą verslo rizikos valdymo bendrovės „Coface“. 2021 m. „Viada“ apyvarta siekė daugiau kaip 830 mln. eur, 2022 m. – daugiau kaip 1 mlrd. eur. 2022 m. bendrovėje dirbo 1137 darbuotojai.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

Petras

Reikėjo tiesa užrašyti ant puodelio iki paskutinio chacholo ko siekia jankiai su zelinabobu IKI PASKUTINIO CHACHOLO nežinau gal ir gerai nes to nori jankiai o mes jankiu kolonija

Rasa

ko taip ta skanavima sujaukėt manot tuom laimesit tašku Spaudi žalia iššoka raudonas Tiesiog bijot tautos nes jau visai esat tautai nepriimtini

onute

Čia tas nuotraukoje karo kurstytojas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS