S. Bartkus pirmais metais tikisi 40 tūkst. „FlyDubai“ keleivių iš Vilniaus | kl.lt

S. BARTKUS PIRMAIS METAIS TIKISI 40 TŪKST. „FLYDUBAI“ KELEIVIŲ IŠ VILNIAUS

Lietuvos oro uostų (LTOU) vadovas Simonas Bartkus sako besitikintis, kad į Lietuvą ateinanti Junginių Arabų Emyratų aviakompanijos „Emirates Airlines“ antrinė bendrovė „FlyDubai“ per pirmuosius veiklos metus iš Vilniaus skraidins daugiau nei 40 tūkst. keleivių.

„Tikiu, jog „FlyDubai“ per pirmus veiklos metus iš Vilniaus skraidins daugiau nei 40 tūkst. keleivių“, – savo tinklaraštyje  teigė S. Bartkus.

Pasak jo, aviakompanija tris kartus per savaitę visus metus skraidins ne tik į Artimųjų Rytų centrą, bet jungtiniame tinkle kartu su „Emirates“ siūlys persėdimus į daugiau nei 200 krypčių.

„FlyDubai“ turėtų tapti gera alternatyva „Turkish Airlines“ konkuruojant dėl keleivių į Artimuosius Rytus, Afriką, Pietryčių Aziją. Galų gale su „Emirates“ iš Vilniaus su vienu sustojimu atsidaro galimybė pasiekti net Australiją ar Naująją Zelandiją – dabar tai bus galima padaryti visus apvalius metus“, – teigė S. Bartkus.

„FlyDubai“ yra gera aviakompanija visiems, nes vadinasi low-cost (suprask, bilietai pigūs), bet tuo pačiu business class siūlo pilnai išsilankstančią lovą. Pirma aviakompanija su tokiu servisu į Baltics (...). Patogiai gulint lovoje į Vilnių kad ir iš Naujosios Zelandijos su one-stop“, – feisbuke rašė Lietuvos oro uostų vadovas.

Nuo šių metų spalio 12 dienos bendrovė vykdys tris savaitinius skrydžius į Dubajų – antradieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais.

Anot susisiekimo ministro Mariaus Skuodžio, itin svarbu, kad ši kompanija – tarptautinio lygio, tokios Lietuva dar nėra turėjusi. LTOU skrydžių vystymo skyriaus vadovas Tomas Zitikis teigė, kad tai bus kokybinis proveržis Lietuvos aviacijoje.

Skrydis tarp Vilniaus ir Dubajaus truks daugiau nei šešias valandas, bendrovė skraidins „Boeing 737 MAX“ lėktuvais, o bilietų jau galima įsigyti bendrovės svetainėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Anonimas

ir sumems visus VAGIS ! lai varo gal dar bilietus nuperkam ?

Senukas

Jau tik vatai i Dubaju skraidyt

Turtingi

Ruskei skraidys
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS