Švęskime kartu: 7-asis „Lidl Lietuva“ gimtadienis, Nacionalinė grilio diena, koncertai ir staigmenos | kl.lt

ŠVĘSKIME KARTU: 7-ASIS „LIDL LIETUVA“ GIMTADIENIS, NACIONALINĖ GRILIO DIENA, KONCERTAI IR STAIGMENOS

  • 5

Vasara dosni šventėmis, o ir kiekvienas savaitgalis gali tapti proga švęsti. Tačiau kai kurios šventės yra ypatingos, laukiamos su nekantrumu. Tokia neeilinė bus birželio 2-oji – „Lidl“ organizuojama Nacionalinė grilio diena, šiemet pakviesianti į Nemuno salą Kaune. Ši šventė sutampa su 7-uoju „Lidl“ gimtadieniu, tad, neabejotinai, proga švęsti – išskirtinė.

Sieks grilinimo rekordo

Nacionalinė grilio diena Lietuvoje pirmą kartą buvo švenčiama pernai ir tai buvo prekybos tinklo „Lidl“ iniciatyva. Kaip sako „Lidl Lietuva“ Rinkodaros departamento vadovė Kristina Mažeikytė, tokia idėja – susieti gimtadienį ir tikrą grilinimo fiestą – joks atsitiktinumas.

„Lietuviai puikiai žinomi dėl savo grilinimo tradicijų, galima sakyti, jog vasara ir grilis mūsų šalyje neatsiejami. „Lidl“ savo gimtadienį švenčia kaip tik vasaros pradžioje, birželio 2-ąją, todėl ir nutarėme paskelbti Nacionalinę grilio dieną. Be to, nors visi prekybininkai turi grilio produktų linijas, būtent mūsiškė yra pažymėta šūkio „Grill & Fun“. Todėl visus ir vėl kviesime kartu patirti tą smagumą – grilinti, pramogauti, klausytis koncerto“, – sakė K.Mažeikytė.

Visus ir vėl kviesime kartu patirti tą smagumą – grilinti, pramogauti, klausytis koncerto.

Pirmoji Nacionalinė grilio diena pernai švęsta Vilniuje, Vingio parke, o šiemet ji kraustosi į Lietuvos vidurį, Kauną, gražiąją Nemuno salą. Jau pernykštėje šventėje buvo siekiama rekordo – vienu metu vienoje vietoje daugiausiai grilinančių žmonių. Rekordas sėkmingai užfiksuotas – tąsyk grilino 101 žmogus. Šiųmetė šventė ir vėl neapsieis be rekordo – bus grilinama daugiausiai dešrelių vienu metu, ruošiamasi, jog jų bus net ne šimtai, o tūkstančiai.

Renginio metu „Lidl Lietuva“ planuoja grilinti ir nemokamai dalinti daugiau nei 300 kg „Grill & Fun“ gaminių – nuo sūrių ir mėsos iki augalinių produktų. Tikimasi, kad gomurį pamalonins skirtingų skonių mėgėjai.

„Lidl“ nuotr.

Gimtadienio nuotaika

Nacionalinė grilio fiesta bus švenčiama kartu su „Lidl Lietuva“ gimtadieniu, o koks gimtadienis be torto! Bus ir jis, tiesa, toks, kad būtų patogu dalintis – žadama, jog tortas bus sudarytas iš keksiukų. Tokia patogi dalinamo torto forma pasirinkta todėl, kad šventės organizatoriai laukia tūkstančių svečių ne tik iš Kauno, bet ir iš aplinkinių miestų bei miestelių.

Būtent dėl patogios geografijos šiemet ir pasirinktas Kaunas – čia patogu atvykti, be to, „Lidl“ yra visos Lietuvos prekybos tinklas, todėl pernai ir švęsta Vilniuje, o šiemet keliaujama į laikinąją sostinę.

Kaip sako K.Mažeikytė, gimtadienyje maistas svarbu, tačiau toks pat svarbus ir pats jausmas – laukiantis smagumas. Jo Nacionalinę grilio dieną netrūks, nes šventės dalyviams koncertuos net keli populiarūs atlikėjai – „jautì“, Monique ir „The Roop“. Nemokamas koncertas – dar viena „Lidl“ dovana dvigubos šventės svečiams.

Dar viena šventinė staigmena – atvykusieji į šventę galės užsiregistruoti „Lidl plus“ zonoje ir laimėti „viskas įskaičiuota“ atostogas 5 žvaigždučių viešbutyje Egipte dviem arba vieną iš septynių 39 eurų vertės „Laisvalaikio dovanos“ dovanų rinkinį „Su gimtadieniu!“.

„Lidl“ nuotr.

O kol laukiame Nacionalinės grilio dienos, yra gera proga išbandyti produktų liniją „Grill & Fun“. Visi šios linijos produktai ypatingi – patyrę maisto gamybos ekspertai juos kūrė ir tobulino pagal klientų poreikius, tad rezultatas – tai, kas artimiausia lietuvių skoniui. Be to, jie yra visiškai paruošti kepti – atidarius pakuotę juos galima iškart dėti ant grilio. Išsikepkite ir bus „Skanu be kalbų“ – taip, kaip skelbia šių metų „Lidl“ vasaros grilio kampanijos šūkis.

Šiuo metu šalyje yra 69 „Lidl“ parduotuvės 26 Lietuvos miestuose, iš jų jau 4 atidarytos šiais metais – viena jų Kaune, Vijūkuose.

GALERIJA

  • Švęskime kartu: 7-asis „Lidl Lietuva“ gimtadienis, Nacionalinė grilio diena, koncertai ir staigmenos
  • Švęskime kartu: 7-asis „Lidl Lietuva“ gimtadienis, Nacionalinė grilio diena, koncertai ir staigmenos
  • Švęskime kartu: 7-asis „Lidl Lietuva“ gimtadienis, Nacionalinė grilio diena, koncertai ir staigmenos
  • Švęskime kartu: 7-asis „Lidl Lietuva“ gimtadienis, Nacionalinė grilio diena, koncertai ir staigmenos
  • Švęskime kartu: 7-asis „Lidl Lietuva“ gimtadienis, Nacionalinė grilio diena, koncertai ir staigmenos
„Lidl“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Senuko ispūdžiai

Pirkau muximoj bananus , buvo labai gražiai pateikti, parsinešu namo - bišk papuve, muxima jau eina pigios apgaules keliu, štai kas yra Kuetana

į LIDLą

nebeinam. Gali užsidaryti su tokiom kainom.

Tą Lidlą reikia siūsti ne ant trijų raidžių

o ant visų keturių. Lai eina jie NATO, su visais savo gerumais ir pažadais.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS