„Swedbank“ pristatys naują išmaniąją programėlę | kl.lt

„SWEDBANK“ PRISTATYS NAUJĄ IŠMANIĄJĄ PROGRAMĖLĘ

„Swedbank“ liepos mėnesį planuoja pristatyti naują išmaniąją programėlę privatiems ir verslo klientams. Dabartinė banko programėlės versija, kuria naudojasi apie 600 tūkst. banko klientų Lietuvoje, į naująją pasikeis automatiškai iki vasaros pabaigos.

Kaip skelbia „Swedbank“, naujoji programėlė pasižymės nauja išvaizda, intuityviu valdymu ir dar platesne funkcijų pasiūla.

Pasak „Swedbank“ Klientų aptarnavimo tarnybos vadovės Jūratės Gumuliauskienės, programėlėje bus integruota galimybė vartotojui prisijungti ir patvirtinti iki 100 eurų vertės mokėjimus naudojant piršto atspaudą ar veido atpažinimo technologiją (biometrinius duomenis).

„Įdėmiai sekame pasaulines programėlių kūrimo tendencijas ir stengiamės klientams suteikti dar daugiau galimybių kuo paprasčiau tvarkyti savo finansus. Biometriniai duomenys yra ne tik saugus, bet ir patogesnis bei greitesnis būdas vartotojui prisijungti prie savo bankininkystės paskyros ir tvirtinti operacijas. O susikurtas programėlės valdiklis leis greitai – nė neįsijungus programėlės – sužinoti savo sąskaitos likutį“, – komentuoja „Swedbank“ Klientų aptarnavimo tarnybos vadovė.

Naujoji „Swedbank“ programėlė leis atlikti momentinius mokėjimus ir atsiskaityti bekontakčiu būdu telefonu.

„Pristatę naująją programėlę planuojame ir toliau ją tobulinti bei papildyti naujomis funkcijomis. Banko klientų turima dabartinė programėlė į naująją atsinaujins automatiškai iki vasaros pabaigos, nebent vartotojas nustatymuose būtų uždraudęs automatinį programėlių atnaujinimą. Apie artėjančią naujovę kiekvieną programėlės klientą ruošiamės informuoti asmeniškai“, − pranešime cituojama J. Gumuliauskienė.

Banko klientai, norintys išbandyti naujosios programėlės aplinką ir funkcijas, iki liepos mėnesio gali atsisiųsti bandomą versiją – „Swedbank 2019“ programėlę.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS