„Teleloto“ laimėtą „Volkswagen T-Cross“ vairuos sūnūs | kl.lt

„TELELOTO“ LAIMĖTĄ „VOLKSWAGEN T-CROSS“ VAIRUOS SŪNŪS

  • 1

Reginos iš Pasvalio rudens derlius – „Volkswagen T-Cross“ visureigis. Moteris tapo viena iš dviejų jau paskelbtų automobilio laimėtojų. Šį sekmadienį paaiškės dar dviejų visureigių laimėtojai, o Reginos šeima namo į Pasvalį grįš su naujo automobilio rakteliais kišenėje.

„Kiekvieną savaitę „Teleloto“ rezultatus pasitikrinu laikraštyje ir šį kartą buvau labai nustebinta. Tikrai galvojau, kad apsirikau. Bilietą tikrinau vieną kartą. Tada tikrinau antrą kartą. Tik po trečio karto nurimau ir pradėjau tikėti, jog laimėjau automobilį“, – pasakojo žaidėja.

Regina „Teleloto“ žaidžia kiekvieną savaitę, visada turi po vieną loterijos bilietą. Tad mažesni piniginiai laimėjimai yra žaidėjos kasdienybė, tačiau didelės vertės prizą pavyko laimėti pirmą kartą.

„Žaidžiu „Teleloto“, nes tikiuosi laimėti. Ko nežinojau, tai – kad laimėjus didelį prizą apima tiek emocijų. Labai džiaugiuosi. Iš tiesų, džiaugiamės visi. Neturiu vairuotojo pažymėjimo. Naująjį „Volkswagen T-Cross“ vairuos sūnūs. Automobilis – puikus, abiem patiks, todėl nežinau, kaip jį dalinsis“, – juokėsi laimėtoja.

Žaidėja taip pat sakė, kad perkant bilietą, jos dėmesį patraukė jo numeris. „Biliete numeryje buvo daug pasikartojančių skaičių, pažiūrėjau, kad ir lentelėje esantys skaičiai patinka. Taip ir nusipirkau laimingą bilietą“, – pasakojo moteris.

„Teleloto“ laimėjimą pasvalietei atnešė violetinės spalvos loterijos bilietas. Laiminga spalva yra dar vienas sėkmės simbolis, kurį šiuo metu gali išbandyti žaidėjai. Jie gali įsigyti riboto leidimo spalvotų bilietų – geltonų, žalių ir violetinių.

Šį sekmadienį, spalio 18 d., žaidėjai laimės dar du „Volkswagen T-Cross“ visureigius, pasidalins net 500 daiktinių prizų ir kausis dėl Aukso puodo, kuriame laukia net 440 000 eurų. Bilietai sekmadienio žaidimui parduodami iki spalio 17 d. imtinai.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Jojonas

O ar nereikia pažymėti,kad čia reklama?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS