Važiavo pirkti žuvies – užkibo 16 900 eurų laimėjimas | kl.lt

VAŽIAVO PIRKTI ŽUVIES – UŽKIBO 16 900 EURŲ LAIMĖJIMAS

  • 4

Gracijos iš Vilniaus veidą viso pokalbio metu puošė šypsena. Moteris vis dar nustebusi, jog velykiniam „Teleloto“ žaidimui įsigytas bilietas atnešė didžiojo prizo – 16 900 eurų – laimėjimą.

Vilnietė juokavo, jog bilieto įsigijimo istorija ne mažiau netikėta nei pats laimėjimas.

„Kartu su vyru važiavome Velykoms nusipirkti žuvį. Pažįstame ūkininką pas kurį apsipirkinėjame jau daugybę metų. Pasisekė, nes nusipirkome paskutinę žuvį. Važiuodami namo užsukome į netoli namų esantį prekybos centrą kelių smulkmenų, o atsistojusi prie kasos ranką ištiesiau ir į „Teleloto“ bilietą. Dabar ir juokaujame, jog išvažiavę žuvies netikėtai sugavome dvi, vieną – labai didelę“, – juokėsi laimėtoja.

Gracija pasakojo, jog pati loterijos bilietų nusiperka labai retai. Tuo tarpu jos vyras turi sekmadieninį ritualą – kiekvieną savaitę žiūri „Teleloto“ laidą ir gali pasigirti įvairaus dydžio laimėjimais. Neseniai laimėjo 16 eurų, kiek anksčiau – 500 eurų.

„Mano vyrui loterija patinka ir joje sekasi. Aš kartais nusiperku bilietų, tačiau tikrai nesu didelė loterijos entuziastė. Niekada negalvojau, jog galėčiau laimėti didelį prizą. Dėl to laimėjimas dar labiau nustebino, o kartu ir paskatino susimąstyti, kokios neteisingos gali būti išankstinės nuostatos. Pažadėjau sau, jog šis prizas bus puiki pamoka, kaip gali pasisekti net netikėčiausiose situacijose“, – pasakojo Gracija.

Žaidėja taip pat juokėsi, kad jos vyras apie laimėjimą jau papasakojo visiems draugams: „Visi labai džiaugiamės laimėjimu. Vyras visiems paskambino ir papasakojo. Gana juokinga, kad sėkmė aplankė būtent mane, o ne jį.“

Daug džiaugsmo suteikusį laimėjimą vilnietė planuoja investuoti į savo verslą. „Dėl karantino nedirbame. Kadangi neaišku kiek ilgai tęsis ši sudėtinga situacija, laimėtus pinigus taupysime, kad vėliau galėtumėme investuoti į savo verslą. Šis „Teleloto“ laimėjimas – maloni ir netikėta pagalba, kurią panaudosime labai tikslingai“, – pokalbį užbaigė laimėtoja.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Melas

Nieks neperka bilietu tai sugalvoja nesamoniu

Anonimas

Jau juokas ima is tos loterijos. Asaros.

lošejas nuo pradziu

gaila tai beprotybe per tiek meru nulis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS