Žiemos sezonu – pirmieji tiesioginiai skrydžiai į Madeirą ir Fuerteventūrą | kl.lt

ŽIEMOS SEZONU – PIRMIEJI TIESIOGINIAI SKRYDŽIAI Į MADEIRĄ IR FUERTEVENTŪRĄ

  • 8

Šį šeštadienį iš Vilniaus Tarptautinio oro uosto pakils čekų avialinijų „Travel Service“ lėktuvas, pirmą kartą šalies istorijoje tiesiogiai sujungsiantis Lietuvos sostinę ir Portugalijai priklausančią salą Madeirą. Juo turistus į poilsines keliones skraidins kelionių organizatorius „Plius Travel“. Žiemos sezonu „Plius Travel“ pristato ir kitą naujieną Lietuvoje – nuo lapkričio 28 d. pradedami vykdyti tiesioginiai skrydžiai į Kanarų salynui priklausančią Fuerteventūrą.

„Žiemos sezoną pradėjome rinkoje pasiūlydami dvi visiškai naujas poilsinių kelionių kryptis – Fuerteventūrą ir Madeirą, kuriomis lietuviai jau domėjosi, bet iki šiol neturėjo galimybės pasiekti šių prie Afrikos krantų esančių salų tiesiogiai. Mūsų iniciatyvą organizuoti keliones parėmė ir šių salų turizmo institucijos – neseniai jų vadovai viešėjo Lietuvoje ir patys pristatė poilsio bei turizmo galimybes Lietuvos kelionių agentūroms“, – sako „Plius Travel“ valdančios bendrovės „Freshtravel“ vadovas Gediminas Kerys.

Turizmo institucijų parama, žemos veiklos sąnaudos, glaudus bendradarbiavimas su partneriais užsienyje, tarptautinėmis aviakompanijomis, pasak G. Kerio, leidžia „Plius Travel“ siūlyti žemų kainų poilsines keliones, tuo pačiu užtikrinant jų metu būtinas paslaugas, tokias kaip lietuviškai kalbantys ir poilsiautojais kurortuose besirūpinantys kelionių organizatoriaus atstovai. Tai įvertino jau daugiau nei 6600 keliautojų, pasinaudoję „Plius Travel“ vasaros sezono pasiūlymais. Juos kelionių organizatorius išplėtė ir nuo rugpjūčio 6 d. Lietuvos poilsiautojus į Turkiją skraidina dviem lėktuvais.

Atsižvelgdamas į augimo potencialą, kelionių organizatorius „Plius Travel“ du kartus padidino veiklos draudimo įmoką. „Nuo pat veiklos pradžios vykdėme visas būtinas draudimo prievoles. „Plius Travel“ veiklos draudimo įmoka atitiko įstatymuose numatytą sumą ir siekė 350 tūkst. litų. Sprendimą didinti įmoką iki 700 tūkst. litų priėmėme atsižvelgdami į kryptingai augančius aptarnaujamų klientų srautus bei jį derindami su turizmo departamentu“, – sako „Plius Travel“ vadovas.

„Plius Travel“ skrydžiai į Madeirą ir Fuerteventūrą bus vykdomi šeštadieniais. Taip pat šeštadieniais žiemos sezonu „Plius Travel“ poilsiautojus skraidins į Egiptą – Hurgadą, sekmadieniais – į Šarm el Šeichą. Skrydžiai į Egipto kurortus bus vykdomi nuo spalio 25 d. vokiečių aviakompanijos „Spot Air“ lėktuvais.

GALERIJA

  • Žiemos sezonu – pirmieji tiesioginiai skrydžiai į Madeirą ir Fuerteventūrą
  • Žiemos sezonu – pirmieji tiesioginiai skrydžiai į Madeirą ir Fuerteventūrą
DMN archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

nesamone

isves net nesumokeje uz viesbuti! O taip ir galesi dziaugtis atostogomis!

rasonija

važiuokit važiuokit visi galėsit sėdėt nuvažiavę be vietos kur apsistot, jie neperka viešbučio kol ten nenuvyksti

JuliusManusas

nereikia but naiviem, sitie pliusai go travel palikuonys...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS