„Lamborghini“ ekipaže – milijardierius ir ligoniukas | kl.lt

„LAMBORGHINI“ EKIPAŽE – MILIJARDIERIUS IR LIGONIUKAS

Laurence'o Escalante garaže – daugiau nei 120 šiuolaikinių superautomobilių, tačiau milijardierius jų nelaiko už devynių užraktų.

Australijoje įsikūręs 42-ejų verslininkas prakuto dėl savo bendrovės „Virtual Gaming Worlds“ (VGW), kuri vėliau tapo „VGW Holdings“. Azartinių žaidimų mėgėjams gerai žinomos interneto svetainės „Chumba Casino“, „Global Poker“, „LuckyLand Slots“.

Neoficialiais duomenimis, šiuo metu L. Escalante turtas vertinamas per 3 mlrd. JAV dolerių.

Milijardierius – automobilių kolekcininkas. Tačiau jo aistra – ne vintažinės retenybės, o šiuolaikiniai prabangūs vadinamieji „supercar“ ir „hypercar“.

Tarp jų yra „Aston Martin V12 Speedster“ ir „Lamborghini Aventador LP 780-4 Ultimae Roadster“, „Ferrari FXX K Evo“ ir „Bugatti Veyron 16.4“, „Porsche 991 911 Speedster“ ir „McLaren 765LT“.

Kolekcija: L. Escalante vis papildo savo garažą superautomobiliais, tarp naujausių pirkinių – „Aston Martin Valkyrie AMR Pro“. / carbuzz.com nuotr.

L. Escalante taip pat didžiuojasi turįs „McLaren Elva“, „Mercedes-Benz SLR“, „Lamborghini Essenza SCV12“, „Ferrari Daytona SP3“, „Bugatti Bolide“, „Lamborghini Centenario GTR“, „Ferrari 488 Pista Spider“, „Koenigsegg Agera RS“.

Naujausias pirkinys – „Aston Martin Valkyrie AMR Pro“, kainavęs beveik 4 mln. JAV dolerių. Šis automobilis – vienintelis toks Australijoje, o pasaulyje jų yra tik 40 vienetų.

Kolekciją, kurios vertė jau viršija 100 mln. JAV dolerių, sudaro per 120 bolidų, o kitąmet jų turėtų būti 190.

carbuzz.com nuotr.

L. Escalante leidžia prie savo prabangiųjų eksponatų vairo sėsti bičiuliams, bendradarbiauja su JAV organizacija „The Driven Project“, rengiančia terapijos programas sunkiai sergantiems vaikams.

„Emocijų ir įspūdžių neįmanoma išpasakoti. Su gyvenimo išbandymais kovojantys mažieji piliečiai ir jų šeimos – stiprybės, drąsos, atkaklumo šaltinis ne vien man“, – sakė milijardierius, suteikęs 12 savo kolekcijos automobilių „The Driven Project“ renginiui Perto vaikų klinikose ir pats pavežiojęs lenktynių trasoje jaunuosius pacientus.

GALERIJA

  • „Lamborghini“ ekipaže – milijardierius ir ligoniukas
  • „Lamborghini“ ekipaže – milijardierius ir ligoniukas
carbuzz.com nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimas

Gobsumu? As vadinciau sekmingas verslininkas, bet matyt ne tau suprast

Auksinis kardas

Ubagas irgi liga

Bet kuris

milijardierius - ligoniukas. Gobsumu serga.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS