Prabangiame latvių bokšto garaže – pokyčiai | kl.lt

PRABANGIAME LATVIŲ BOKŠTO GARAŽE – POKYČIAI

Latvijos krepšininkas Kristaps Porzingis, aistringas „Mercedes-Benz“ gerbėjas, nusprendė parduoti vieną savo prabangaus garažo automobilių.

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) klubui „Boston Celtics“ atstovaujančio 28-erių žaidėjo patikėtiniai Latvijos skelbimų portale ss.lv siūlė įsigyti „Mercedes-Benz S500 Coupe AMG“, kurį K. Porzingis už daugiau nei 100 tūkst. eurų nusipirko 2016-aisiais.

Skelbime nurodyta, kad už 2015 m. pagamintą ir 171 tūkst. km nuriedėjusį „mersą“ (su 4,7 l varikliu, septynių laipsnių automatine pavarų dėže ir iki 2024 m. gegužės galiojančia techninės apžiūros pažyma) dabar pageidaujama 49 900 eurų, tačiau galimi mainai – į sportinę „Audi S7“.

jauns.lv nuotr.

„Automobilis puikios techninės būklės“, – tvirtino pardavėjai.

Iš Liepojos kilusio 221 cm ūgio K. Porzingio garaže tebėra 1989-ųjų „Mercedes-Benz 560 SEC“, „Mercedes-Benz 600 S-Class“ ir „G-Class“ visureigis, taip pat – prašmatnus „Rolls-Royce Wraith“.

Karjerą NBA latvis pradėjo 2015-aisiais, pasirašęs ketverių metų 15,5 mln. JAV dolerių vertės sutartį su „New York Knicks“. 2019-aisiais vidurio puolėjas mainais perėjo į „Dallas Mavericks“ klubą, su kuriuo sudarė penkerių metų 158 mln. JAV dolerių vertės sutartį. 2022-aisiais – vėl mainai ir K. Porzingis atsidūrė „Washington Wizards“.

GALERIJA

  • Prabangiame latvių bokšto garaže – pokyčiai
  • Prabangiame latvių bokšto garaže – pokyčiai
jauns.lv nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

iiiii

i scrap yard ismesti su tiek km

Stadionas

Futbole dar didesnės bapkės vaikšto.

Anonimas

ar gaila žmogus sažinigai juos uzdirbo,ką nori tą perka,latvių kase dabar ant bangos,ko apie mūsų nepasakysi

SUSIJUSIOS NAUJIENOS