M. Skuodis Birštone atidarys naują pėsčiųjų ir dviračių viaduką | kl.lt

M. SKUODIS BIRŠTONE ATIDARYS NAUJĄ PĖSČIŲJŲ IR DVIRAČIŲ VIADUKĄ

  • 3

Susisiekimo ministras Marius Skuodis ketvirtadienį lankysis Birštone, kur susitiks su savivaldybės vadovais bei atidarys naują pėsčiųjų ir dviračių viaduką per magistralinį kelią Vilnius–Prienai–Marijampolė.

Susitikime su Birštono savivaldybės vadovais ir specialistais ministras aptars įgyvendintus ir planuojamus šios savivaldybės projektus, vėliau apžiūrės neseniai rekonstruotą Jaunimo gatvę ir senamiesčio gatves, tvarkomus daugiabučių namų kiemus ir šaligatvius.

M. Skuodis taip pat atidarys naują pėsčiųjų ir dviračių viaduką. Žmonėms, turintiems individualių poreikių, pritaikytas viadukas yra beveik 44 metrų ilgio ir 3,6 metro pločio. Teigiama, jog įrengus viaduką, pagerės visų eismo dalyvių, o labiausiai – pėsčiųjų ir dviratininkų saugumas.

M. Skuodis taip pat aptars dviračių takų klausimus, apžiūrės Birštono apžvalgos bokšto prieigas, laivybą Nemunu ir upės valymo darbus.

Liepos mėnesį pradėti Nemuno upės atkarpos ties Birštonu Prienų miesto kryptimi valymo darbai, siekiant pagerinti laivybos sąlygas Nemuno aukštupyje. Planuojama, kad darbai truks iki šių metų spalio, tačiau laivyba šiame ruože nesustos.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Alis...

kažin ar labai to viaduko reikėjo?...

Normaliai

Dirbti negali,reikia pompastikos,katučių,pagalvojus eilinis pinigėlių įsisavinimas,tarybinis paveldas dar ilgai klestės

Onė

Vaje koks įvykis. Perkirps kaspinėlį pasidalys su meru po to tą kaspinėlį nukiš į kokį stalčių,.... išvis.ar reikia tos pompastikos ...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS