Policija: štai kaip pareigūnai treniruojasi laiptais leistis dviračiais | kl.lt

POLICIJA: ŠTAI KAIP PAREIGŪNAI TRENIRUOJASI LAIPTAIS LEISTIS DVIRAČIAIS

  • 1

Šiaulių apskrities policija pasidalijo įrašu, kuriame užfiksuotas nekasdienis vaizdas. Tiesa, jis nufilmuotas ne Lietuvoje.

„Amsterdame atostogavę lietuviai nufilmavo, kaip vietos policininkai treniruojasi dviračiais leistis laiptais, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė pareigūnai. – Kaip manote, ar reikėtų Lietuvoje policininkams dažniau darbe naudoti dviračius?“

Po vaizdo įrašu internautai išsakė savo nuomones apie pareigūnus, kurie nenaudėlius gaudytų ar drausmintų mindami dviračius.

 „Į įvykius su naujais automobiliais važiuoja pusvalandį, tai kiek su dviračiais važiuotų?“, – su šypsena klausė Karolis.

O štai internautė Laimutė gatvėje pamačiusi pareigūną, važiuojantį dviračiu, apsidžiaugtų: „Būtų gerai.“

 

 

Visgi daugelis diskusijos dalyvių teigė, kad tokio vaizdo turbūt dar ilgai mūsų šalyje nepamatysime – Lietuvoje jie pasigenda gerų dviračių takų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

man patinka:))

"..Tiesa, jis nufilmuotas ne Lietuvoje...":) Na, kaip ir visada- bent kur..tik ne Lietuvoj:)) Aplomaj, tai LR policininkams reiketu daug sportoti lengvaj atletika- begimas ant trumpu ir ilgu distancija!! Kaip dabar yra? - jauna merga(policaika) islindes is polic. auto.. bando (su aukstais kulniukais) pagauti pacanus-nekadejus!! O tie jokesi-"na pagauk mus" Merga verkia, bet, pagauti nekadejus.. nekaip negali...:)))

SUSIJUSIOS NAUJIENOS