Auksinės klasikos ir miuziklų dainos vainikuos Kairėnų festivalį | kl.lt

AUKSINĖS KLASIKOS IR MIUZIKLŲ DAINOS VAINIKUOS KAIRĖNŲ FESTIVALĮ

  • 0

Pirmąjį rudens sekmadienį, rugsėjo 3 d. 19 val., Botanikos sodas prisipildys jausminga, romantiška, veržlia ir pilna pozityvios energijos muzika.

.Būtent tokio meno oazėje galės pabūti kiekvienas, apsilankęs paskutiniame festivalio koncerte, kur savo talentus sujungs aukščiausios klasės muzikai – jausmingo ir romantiško balso dainininkė Vaida Genytė ir smuiko virtuozas Zbignevas Levickis.

Visame pasaulyje žinomų kompozitorių A. Vivaldžio, C. Orfo, A. Pjacolos, M. Ravelio, A. L. Vėberio, A. Mocarto, I. Kalmano, I. Mončio ir kt. kompozitorių auksinės dainos ir melodijos suskambės naujai, netikėtai ir įtaigiai kaip dar niekada neskambėjo Lietuvos scenoje. Klausytojų taip pat laukia ir pasaulinė premjera – smuiko virtuozo Zbignevo Levickio autorinis kūrinys „Maestro“.

Virtuoziški Zbignevo pasažai ir kerintis Vaidos vokalas, pritariant jausmingam Laurynos Lankutytės fortepijono skambesiui, susilies į galingą ir vientisą muzikinę energiją, kuri pakerės publiką nuo pat pirmų garsų. Šis koncertas bus atgaiva sielai ir kelionė į magišką muzikos pasaulį kur pradings realybė ir gyvenimo rūpesčiai.

Su šiais jausmingais ir energingais muzikos akordais Kairėnų vasaros festivalis atsisveikins iki kitų metų, kuomet vėl kvies visus gyvos muzikos gerbėjus susitikti ir turiningai praleisti laiką žalioje miesto oazėje Botanikos sode.

Koncerto pradžia 19val.

Bilietus platina www.tiketa.lt ir 3 val. iki koncertų pradžios prie įėjimo į sodą.

Bilieto kaina: 13 eurų, koncerto dieną 15 eurų.

GALERIJA

  • Auksinės klasikos ir miuziklų dainos vainikuos Kairėnų festivalį
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS