Gimtadienio dovanų idėjos: ką padovanoti švenčiantiems pavasarį? | kl.lt

GIMTADIENIO DOVANŲ IDĖJOS: KĄ PADOVANOTI ŠVENČIANTIEMS PAVASARĮ?

  • 0

Pavasaris – tai metas, kai iš žiemos sąstingio ima busti gamta, skruostus vis dažniau ima lepinti saulės spinduliai, garsiau pasigirsta paukščių giesmės. Tai metas, kai ir mes norime vis daugiau laiko praleisti gamtoje ir gryname ore, kai tampame energingesni, jaučiamės išsiilgę aktyvesnės veiklos ir pramogų. Prasidedantis šiltasis metų sezonas yra puikus laikas į gyvenimą įtraukti kažką naujo, nepatirto ir neregėto. Na, o jei artimųjų ar draugų rate turite gimtadienį švenčiančių būtent šiuo metų laiku, siūlome jums pasižvalgyti po pavasario įkvėptas dovanas, suteiksiančias nepakartojamų patirčių.

Pasaulis po kojomis

Pavasaris yra pats tinkamiausias laikas mėgautis oro pramogomis, stebint, kaip gyvybę įgauna gamta. Tai puiki dovana tiems, kuriems norisi padovanoti galimybę pakilti į dangų ir pasaulį išvysti po savo kojomis. Tokia gimtadienio dovana – tai nepamirštama ir kvapą gniaužianti patirtis, kurią jūsų artimas žmogus prisimins visą gyvenimą. Padovanokite galimybę grožėtis nuostabiais Lietuvos krašto vaizdais – žaliuojančiomis pievomis, čiurlenančiais upeliais, srauniomis upėmis ir besidriekiančiais miškais iš paukščio skrydžio. O geriausia yra tai, kad tokia dovana tiks tiek jaunam, tiek vyresniam žmogui!

Skrydį oro balionu galima rinktis ne tik didžiuosiuose Lietuvos miestuose – Kaune, Vilniuje, Panevėžyje, bet taip pat ir Trakuose, Birštone, Kėdainiuose bei Ukmergėje. Atšilus orams skrydžiai oro balionu tampa labai populiarūs, todėl rekomenduojame įteikus tokią dovaną registracijos neatidėlioti. Lengviausias būdas įsigyti tokią gimtadienio dovaną yra išsirinkti skrydį internetu – vienas didžiausių pramogų ir poilsio tiekėjų Baltijos šalyse „NoriuNoriuNoriu“ atveria duris dar nematytiems vaizdams ir nepatirtoms bei neužmirštamoms akimirkoms!

Atšilus orams skrydžiai oro balionu tampa labai populiarūs, todėl rekomenduojame įteikus tokią dovaną registracijos neatidėlioti.

 

Arčiau vandens

Kol vieni svajoja pakilti į dangų, kiti kur kas laimingesni gali jaustis esantys arčiau žemės ar vandens. Turite draugą ar šeimos narį, kuris gimtadienį švenčia pavasarį ir mėgsta įvairius pasiplaukiojimus? Tuomet tai – dar viena puiki idėja tiems, kurie vis dar neapsisprendžia, ką tokiu atveju padovanoti.

Rinkitės apžvalgines keliones pramoginiu laivu Trakuose, kuriame skamba nuotaikinga muzika, yra staliukai ir viskas, ko gali prireikti geram laiko praleidimui. Kelionės metu bus galima mėgautis Trakų pilies, Užutrakio dvaro, grafo J. Tiškevičiaus rūmų vaizdais bei Galvės ežeru, kuriame yra net 21 sala, apipinta įvairiausiomis legendomis.

Mėgstantiems greitį ir adrenaliną

Mėgstantiems greitį ir adrenaliną verta pagalvoti apie tokias dovanas kaip keturračių turas po Kauno ar Vilniaus apylinkes. Tokiai pramogai neliks abejingi nei patyrę ekstremalai, nei ieškantieji naujų potyrių. Tai puikus būdas gerai praleisti laiką ir pabūti gamtoje, nes valandos trukmės išvyka suteiks nuostabių įspūdžių ir didžiulį kiekį adrenalino. Pasivažinėjimą miško trasomis, kalniukais, nuokalnėmis, tiesiais keliais ir grioviais praves patyręs instruktorius, keturračių entuziastas. Jis ne tik supažindins su technika, bet taip pat pasidalins naudingais patarimais bei pasirūpins ir užtikrins, kad pramoga būtų saugi ir įsimintina.

Na, o jei norite padovanoti galimybę pabėgti nuo kasdienio šurmulio, pabūti su gamta ir pažinti mišką šiek tiek kitokiomis sąlygomis, rinkitės turistinį žygį vienoje įstabiausių girių – Labanore, Molėtų rajone. Šioje nepaprastoje vietoje bus galima išsirinkti trasos ilgį bei maršrutą: 20 km ilgio trasa yra nusidriekusi greta Želvų ir Balčio ežerų, o štai 50 km ilgio trasoje matysite Labanoro girią, Želvų, Ešerinio, Balčio, Alnio ežerus, Mindūnus ir kitus susižavėjimą keliančius objektus, bus galima įkopti į Mindūnų apžvalgos bokštą, iš kurio atsiveria nepaprasta panorama.

Pavasarį švenčiantiems gimtadienį dovanokite dovanas su galimybe pakeisti aplinką, atsitraukiant nuo kasdienių rūpesčių, ir patirti naujų nepakartojamų įspūdžių. Tokios pavasarinės pramogos užgniauš kvapą ir leis gimtadienio džiaugsmą patirtį iš naujo!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS